- הוסף לסימניות
איך מקבלים תפקיד של יושב ראש
סגן יושב ראש
מזכיר וכו'
תודה רבה
סגן יושב ראש
מזכיר וכו'
תודה רבה
איך עושים את זה?שאר התפקידים- דרך המפלגות
3 שניםרק תשימו לב שאם ממלאים תפקיד דרך מפלגה, אז אי אפשר להיות מזכיר בשנים אחר כך (נראה לי 5 שנים)
הרשמה למזכיר נפתח שוב עד ה24/2 ב24:00 https://www.bechirot.gov.il/kalpiLandingPage/views/landingPage.htmlיש עוד תפקידים?
בשעות היום?
בקלפי עצמו?
הרשמה למזכיר נפתח שוב עד ה24/2 ב24:00 https://www.bechirot.gov.il/kalpiLandingPage/views/landingPage.htmlנראה לי מזכיר כבר נסגר... ההדרכות השבוע כבר
שאר התפקידים- דרך המפלגות
רק תשימו לב שאם ממלאים תפקיד דרך מפלגה, אז אי אפשר להיות מזכיר בשנים אחר כך (נראה לי 5 שנים)
צריך לעקוב בעיתונות אחרי פרסומים של המפלגות השונות, או לחילופין להתקשר למטות של המפלגות ולחפש את מטה "איוש קלפיות"איך אני משיגה את תפקיד יושב ראש/ סגן יושב ראש?
תודה
איפה אני יכולה למצוא פרסום של זה?צריך לעקוב בעיתונות אחרי פרסומים של המפלגות השונות, או לחילופין להתקשר למטות של המפלגות ולחפש את מטה "איוש קלפיות"
כל מפלגה והעיתון שלה...איפה אני יכולה למצוא פרסום של זה?
עכשיו זה אמור להיות כבר?כל מפלגה והעיתון שלה...
בד"כ זה מופיע ביומונים של המפלגות בערך שבועיים שלוש לפני הבחירות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הרינג1 //