עזרה דרוש מידע פאות של שרי קליין מארהב האם זה משתלם מוכרים זאת דרך מלבושי כבוד האם פאה טובה או כסף לפח?

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג אותם בביתר?
שאלתי במזכירות ואמרו שלא יהיה בביתר
אני חייבת לאחותי בית ברוך בלע”נ עם חובות עצומים
מי תוכל לעזור לי?

• הוסף לסימניות
כרגע עושים בשכונה אצלנו מכירה של פאות
האם מי שקנתה בפעמים הקודמות מרוצה מהתוצאה?
אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
כרגע עושים בשכונה אצלנו מכירה של פאות
האם מי שקנתה בפעמים הקודמות מרוצה מהתוצאה?
אשמח מאוד לשמוע
אני קניתי דרכם, מרוצה מאד מאד!
מה שכן צריך מאד לברור ולשים לב, הייתי ממליצה ללכת עם מישהי שקצת מבינה בזה (לדעתי- שווה להשקיע כמה שקלים שפאנית תבוא איתך ותמליץ על פאה שנראית טובה ואיכותית יותר)

• הוסף לסימניות
אני קניתי דרכם, מרוצה מאד מאד!
מה שכן צריך מאד לברור ולשים לב, הייתי ממליצה ללכת עם מישהי שקצת מבינה בזה (לדעתי- שווה להשקיע כמה שקלים שפאנית תבוא איתך ותמליץ על פאה שנראית טובה ואיכותית יותר)
ואיך הפתיחה של הפאות
דקה/חדשנית?

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה ובסוף לא היתה מרוצה, היא לא לובשת אותה

• הוסף לסימניות
אני מאד מתעניינת ואשמח לדעת :
צריכה לפנות למלבושי כבוד או לקופת השכונה ?
או שבכל מקרה אדע רק כשתהיה מכירה באזור ?
תודה (y)

• הוסף לסימניות
אני מאד מתעניינת ואשמח לדעת :
צריכה לפנות למלבושי כבוד או לקופת השכונה ?
או שבכל מקרה אדע רק כשתהיה מכירה באזור ?
תודה (y)
נראה לי לקופת השכונה
תנסי להרשם דרך נדרים פלוס ולכתוב את השם של הקופה שלך

• הוסף לסימניות
האם הפאות של מלבושי כבוד מתאימות לשבת? ולתקופה ארוכה? (לובשת פאה רק בשבתות ולא מתחדשת כ"כ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה