- הוסף לסימניות
אשמח מאוד!!יכולה לשאול אותם.
אשמח מאוד!!יכולה לשאול אותם.
רכיבת סוסים, יש לימוד רכיבה מערבית ו\או טיפולית ברטורנו,מעולה!! קלעת לבחור ולסיטואציה, את מכירה אישית מקום ללימוד רכיבת סוסים?
מאיזה גיל הוא מתאים?ליאור שטרן בירושלים - קפוארה
חשוב לי להבהיר משהו...אולי לנסות ב'הצולה'
קריאות s.o.s באמצע הלילה על אופנועים, החייאות, הנשמות, הולך? או לא מספיק אקשן...?
אין לי..יש לך פרטים על מקום כזה
אשמח לקבל
יש לך פרטים או מספר טלפון של המקום?יש לימודי רכיבה בבית חלקיה, אבל לא מכירה אישית כדי להגיד אם מתאים לסגנו
ממה שאני יודעת זה חווייתי מאוד, מתאים לילדים מגיל 5 (אא"כ אנחנו מדברים על 2 דברים שונים)הדבר מאתגר מאוד ולא אטרקציה כלל, לא דומה בכלום לטיול רכיבה כזה או אחר,
מצריך הרבה קורדינאציה וכושר פיזי, אבל מתגמל מאוד מבחינה אישית.
(הדבר גם כן לא זול כל כך....)
את מדברת על רכיבה טיפולית בפועל כטיפולמכירה רכיבה טיפולית באזור הצפון
ממה שאני יודעת זה חווייתי מאוד, מתאים לילדים מגיל 5 (אא"כ אנחנו מדברים על 2 דברים שונים)
ויש החזרים מהקופ"ח
דווקא זה יכול להתאים כי זה חוויתי וקל ועם סיפוקקורס עיצובי פירות אם מתאים
תבדקו בקמפוס הקולינרי אם יש לגברים.דווקא זה יכול להתאים כי זה חוויתי וקל ועם סיפוק
יש לך פרטים על קורס כזה?
עד כמה שידוע לי אסתר סומך מעבירה שיעורים פרטיים (לבנים, לבנות זה בד"כ בקבוצה)דווקא זה יכול להתאים כי זה חוויתי וקל ועם סיפוק
יש לך פרטים על קורס כזה?
ללמוד נגינההוא לומד ביום אבל בערב הוא רוצה
תעסוקה והוצאת אנרגיה רק הוא כל הזמן
מסתובב עם התחושה שמרחמים עליו
בגלל מה שהוא עבר לכן חשוב לו להתעסק
בערב עם סביבה חדשה שירגיש שם בנוח
וכמו שכתבת חוסר מעש זה גרוע
איפה ניתן להשיג?בקורס דיגיטלי
מה? גם מי שאין לו את זה בחוש?ללמוד נגינה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //