טיול בחו"ל דרוש מידע: תחבורה בסביבת אגם גארדה-איטליה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממישהו שהיה שם, או שיודע איך מחפשים מידע על זה,
מה הם אמצעי התח"צ בין עיירות האגם.

מסירמיונה / דסנזאנו / סאלו / פסקיירה
(דרום האגם),
למלצ'סינה / ריבה דל גארדה / לימונה / מונטה באלדו
(צפון-מזרח האגם).

תודה...!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממישהו שהיה שם, או שיודע איך מחפשים מידע על זה,
מה הם אמצעי התח"צ בין עיירות האגם.

מסירמיונה / דסנזאנו / סאלו / פסקיירה
(דרום האגם),
למלצ'סינה / ריבה דל גארדה / לימונה / מונטה באלדו
(צפון-מזרח האגם).

תודה...!
לא מניסיון אישי. כי נסעתי עם רכב.
אבל למה לא לבדוק בגוגל מפות- נראה לי הכי פשוט.

תנסה גם פה

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו באוטובוסים ומוניות, אבל בגדול בדקנו בגוגל מפות, זה ממש עזר, וכדאי לכם לקחת איתכם מספר של תחנת מוניות שם כי אין כזה דבר לעצור מונית ברחוב זה רק להזמין דרך התחנה.
ואיזה כיף לכם שאתם שם, מקום מושלםםם

• הוסף לסימניות
בגוגל מפות יש את כל האופציות לתחבורה כולל קישורים לאתרים של תחנות מוניות מקומיות. (יש באתרים שלהם קופונים להוזלת מחירי הנסיעה). האוטובוסים זמינים מאוד, אבל עדיין, הכי מומלץ להגיע מעיר לעיר באמצעות שייט במעבורת. יש קווים מסודרים.

• הוסף לסימניות
הייתי שם השבוע אבל עם רכב.
חשוב מאוד לברר מזג אויר. זה מאוד משמעותי יום שמשי או חורפי!

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו באוטובוסים ומוניות, אבל בגדול בדקנו בגוגל מפות, זה ממש עזר, וכדאי לכם לקחת איתכם מספר של תחנת מוניות שם כי אין כזה דבר לעצור מונית ברחוב זה רק להזמין דרך התחנה.
ואיזה כיף לכם שאתם שם, מקום מושלםםם
היי, היי.....
אני עדיין לא שם......
אני בסה"כ אוהב לתכנן כמו שצריך......

השאלה אם שווה להסתמך על מוניות שזה כנראה הרבה כסף,
או אוטובוסים שזה הרבה זמן נסיעה.
את יודעת יותר ספציפית, שעות נסיעה, כמה עולה וכו'.

• הוסף לסימניות
אבל עדיין, הכי מומלץ להגיע מעיר לעיר באמצעות שייט במעבורת. יש קווים מסודרים.
יש קווים מסודרים ממש?
ברמה שניתן לברר עכשיו שעות פעילות?
מאיפה לאיפה בדיוק?

ועוד דבר, הם פעילים כל השנה?

• הוסף לסימניות
הייתי שם השבוע אבל עם רכב.
חשוב מאוד לברר מזג אויר. זה מאוד משמעותי יום שמשי או חורפי!
לא רלוונטי לדעת את זה מראש, אלא"כ הטיול מתוכנן בשבוע בו הוא יוצא לפועל....
זה משתנה מיום ליום באופן קיצוני ללא כל הודעה מוקדמת....
יום קייצי ומוצלח לטיולים יכול להסתיים בקור כלבים וגשם שוטף שלוש שעות רצוףףף

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה