דרוש מידע I התקנת ברזל סוכה במרפסת - מחירו

• הוסף לסימניות
יש לנו ברזל במרפסת המשמש לתמיכת הסוכה וגג במשך כל השנה. הברזל באורך כ- 4 מטר. דא עקא שהוא נשבר, וכשהלכתי לנפך לשאול על מחיר הוא דרש לפחות 1000 ש"ח על ברזל באורך 4 מטר עובי 4X4 ס"מ, ללא התקנה! זה היה נשמע לי מוגזם.
רציתי לשאול אם יש למישהו מידע על נפח זול באיזור ירושלים שלא יקח לי מחיר מופרז, או שזה המחיר?

• הוסף לסימניות
רק סליחה שאני מתערב,
נשמע לי קצת מוזר לשים פרופיל מרובע בכזה אורך אם זה ללא תמיכה (לכאורה עדיף 60/40 או 30/50),
אולי לכן הקודם נשבר.

• הוסף לסימניות
רק סליחה שאני מתערב,
איזה סליחה....אשמח לשמוע כל מידע מקצועי!
נשמע לי קצת מוזר לשים פרופיל מרובע בכזה אורך אם זה ללא תמיכה (לכאורה עדיף 60/40 או 30/50),
אולי לכן הקודם נשבר.
יש לו תמיכה משני הצדדים, 4 מטר זה לא כ"כ הרבה.
הקודם היה 20X40 והוא פשוט התקפל באמצע מחמת העומס (היה חור מצד לצד באותו מקום, ושם נהיה קפל), לכן חשבתי לשים מרובע, לא חושב שצורת המרובע תחזיק פחות מאשר מלבן, אבל אתה אומר ש 30X50 יחזיק יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה זה?
שהתמחור לפי משקל ולא לפי אורך,
אם תראו בגוגל מחיר לפרופיל הוא מתייחס לאורך 6 מ', כך שהמחיר שהוא הציע לכם ממש לא הוגן.

נפחיה היא לא מסגרייה?!
זה השם הארכאי,
תחפשו את החנויות שמהם המסגר קונה את החומר, נמצאים בד''כ באזורי תעשייה.

• הוסף לסימניות
יש לו תמיכה משני הצדדים, 4 מטר זה לא כ"כ הרבה.
הקודם היה 20X40 והוא פשוט התקפל באמצע מחמת העומס (היה חור מצד לצד באותו מקום, ושם נהיה קפל), לכן חשבתי לשים מרובע, לא חושב שצורת המרובע תחזיק פחות מאשר מלבן.
האם הפרופיל היה מותקן השכיבה?
מבחינה הנדסית, כשהפרופיל עומד (ז''א הצד הרחב מלמעלה למטה), כושר העמסה שלו גדל, פרופיל מרובע לא יתאים לזה.
אם 4 מ' זה ארוך או לא? זה כמובן עניין יחסי, ותלוי בעיקר במשקל שמונח עליו.

• הוסף לסימניות
האם הפרופיל היה מותקן בשכיבה?
כן, כמובן הברזל היה בשכיבה ולכן הוא קרס תחת העומס.
אשמח למידע נוסף, איזה עובי ברזל אני זקוק לאורך של 4 מ', 2 מ"מ/ 3 מ"מ.
מה אומר המידה הזו - "פרופיל ברזל מגולוון 2*60*60 [יחידה 6 מטר] "? מכאן

• הוסף לסימניות
כן, כמובן הברזל היה בשכיבה ולכן הוא קרס תחת העומס.
אשמח למידע נוסף, איזה עובי ברזל אני זקוק לאורך של 4 מ', 2 מ"מ/ 3 מ"מ.
מה אומר המידה הזו - "פרופיל ברזל מגולוון 2*60*60 [יחידה 6 מטר] "? מכאן
אני לא יודע לומר במדויק כי זה תלוי בהרבה משתנים,
בד''כ אם יש למסגרים ספק הם פשוט שמים עבה יותר (בשונה ממהנדס שיוכל לומר לכם בדיוק את המידה המדויקת), להערכתי אם הפרופיל הקודם החזיק כמה שנים, זה אומר שכנראה אין עומס גדול כל כך, היית מסתפק ב-2*30*50 (שזה אומר: פרופיל 50 מ''מ על 30 מ''מ בעובי 2 מ''מ), וייתכן בהחלט שגם תוכלו להסתפק ב-40/20, אם כי בעיני הוא דק מדי.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אך לא נראה לי שהיה עדיף שאפתח נושא חדש בשביל שאלתי הנוספת. מתנצל בכ"א.
אחרי שהגענו למסקנה שהמסגרים בעצם עושקים אותנו עם המחירים ההזויים שלהם (עיינו למעלה) אשמח לקבל כתובת מדוייקת/מס טלפון לבית מסחר באיזור התעשייה תלפיות או בכל איזור תעשייה אחר בירושלים, בו ניתן להשיג פרופילי ברזל במחיר רגיל/מוזל. וכן, אני יהיה זקוק להובלה - לא קל לסחוב ברזל באורך 6 מטר.... אז אני יצטרך שהעסק יתן שרות הובלות
ואולי בכלל + מחיר הובלה לא יהיה שוה לי לקנות באיזור תעשייה?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה