- הוסף לסימניות
הייתם שם ?תבדקו בישיבת אור ברוך בירושלים
פשוט נשמע לי מחיר מעולה ומקום טוב , אבל אשמח לתגובות בנושא (אפשר בפרטי)
הייתם שם ?תבדקו בישיבת אור ברוך בירושלים
מה?זה קמפוס עם מטחי דשא- ישיבה גדולה.
בנין עם חדר אוכל חיצוני- ישיבה קטנה.
כי יש לי אפשרות להשיג מספרים.
הייתי שם היה נחמד מאודהייתם שם ?
פשוט נשמע לי מחיר מעולה ומקום טוב , אבל אשמח לתגובות בנושא (אפשר בפרטי)
| היכן המתחם | איזור: גליל עליון. צפת. |
| היחידות במתחם | 7 יחידות. |
| ביחידות תמצאו | ביחידות:
אביזרי מטבח: פינת הכנת קפה, פלטת שבת במטבח, קומקום חשמלי, מקרר. חדר אמבטיה: ג`קוזי נעים, מגבות רכות, סבונים מפנקים עם ריחות, שמפו לחפיפה, תחליבים לאמבט, קצפי אמבט. |
| בחצר המתחם | פינת מנגל, רהיטי גינה, מגוון פרחי נוי, פינה לישיבה בחצר. |
| נוף מהמתחם | נוף גלילי קלאסי, צופה אל הרי הגולן. |
| לציבור הדתי | מיטה עם הפרדה, פלטת שבת במטבח, כלי חימום מים לשבת, בית כנסת קרוב, מזון כשר - מהדרין. |
| פינוקים בתאום מראש | ניתן להוסיף, בהזמנה מראש, ארוחת ערב. ארוחת בוקר. סידור המקום לימי הולדת, הצעות נישואין ושאר אירועים מיוחדים. נגיש לנכים. |
אני פשוט שאלתי על מה הם המליצו.לא משנה לי כ"כ
ישיבה גדולה ביסודות קוראים לה משכן ידידיה מספר טלפון 08-9455111לא משנה לי כ"כ
בכלל לא. שמעתי על 2 מקומות אחרים...דווקא בישיבת שכר שכיר?
אתם יודעים כמה רוצים לשבת שם?אם זה עדיין רלוונטי אז אני ממליץ בחום על ישיבת אהל התורה סאסוב
בגני תקוה מקום מטורף נקי, חדש, מסודר ופסטורלי,
מקלחת ושירותים בכל חדר בנפרד
בנוסף יש גם מקוה השייך לישיבה ופתוח לאורחים
20 ומשהו חדרים [אם אני זוכר טוב] כל חדר 4/6 מיטות
03-9344220 , 054-3021915
קמפוס נחמד במגדל העמקמחפשת מתחם נופש או ישיבה או משהו בסגנון לשבת חתן/שבע ברכות . עבור כ90 איש - 32 חדרי שינה לפחות.
עברתי על כל האשכולות ולא מצאתי עדיין מקום .
בבקשה ממכם , תכתבו איפה עשו לכם את השבת שבע ברכות או לגיסים שכנים קרובים , אפילו רק את השם של המקום .
בוודאי שכל מי שחיפש כאן מתחם בסוף מצא , מקווה שבזכותכם נמצא מקום .
יישר כח גדול!!!!
אפשר באישי או בכללי .
תודה ענקית ומעריכה את המאמצים
אחלה מקום!!!!אני מחפש מתחם ל28 איש ו9 חדרי שינה וחדר אוכל לשבת באזור מירון במחיר סביר יש למשהו רעיון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //