עזרה דרוש מכשיר הליכון (כושר)

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות מכשיר הליכון (של כושר) במחיר טוב.

אם מישהו מכיר או יש לו ומעוניין למכור,
אני ישמח לפרטים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה
צור קשר במייל bh3015 וההמשך

• הוסף לסימניות
לא מכרתי בסוף.
2000 זה מחיר מוזל?

• הוסף לסימניות
לי יש אליפטיקל (סוג של אופנים ללא מושב)
מוצלח מאוד להורדת ירכיים.
בבית שמש

• הוסף לסימניות
קניתי את זה בדור ספורט
עולה 1750 מוכרת ב- 900
1685340965084.png

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אליפטיקל
בחור עם נכות צריך את זה לתרגל פיזיוטרפיה
מחפשת מלמסירה או בתשלום
חסד גדול למי שיש רעיון
המשפחה לא משופעת

• הוסף לסימניות
רלוונטי? איך אפשר ליצור קשר?
כן תאמת זה עדיין רלוונטי למרות שעבר הרבה זמן - זה עומד לי בבית ללא שימוש בכלל.
הייתי צריכה את זה לתקופה ועכשיו זה כבר פחות מתאים לי.
בבית שמש.
אני אשלח הודעה פרטית ואוכל לתת לך פרטים מדויקים.

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין
אליפטיקל יד 2
מעולה ויציב( תנועה ממש גדולה ברגליים)
מחיר מקורי בחנויות באזור ה 4 אלף.
מוכרת ב 2,000 .
לפרטים sara0548457502אין לכתוב כתובת מייל
1739906142541.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה