מידע שימושי חדרי כושר בכל הארץ -עזרה

• הוסף לסימניות
הי אני רוצה לעשות רשימה של חדרי כושר ברחבי הארץ (לקבוצת כושר..)
אשמח אם מי שמתאמן בחדר כושר מסוים בארץ ומרוצה יעשה לי מין כרטיסיה כזו

ליידי פיטנס
🏙️ירושלים
🏠מרכז העיר -סנטר 1
💪כל השיעורים והמכשירים.
💲טווח מחירים כ-250 לחודש ללא הגבלה.
🩺לא עובדים עם קופות חולים
👫 לנשים בלבד

תודה רבה :giggle:

• הוסף לסימניות
קאנטרי מטי רמות (בריכה וכושר)
🏙️ירושלים
🏠רח' יעקב אלעזר (רמות א').
💪כל השיעורים והמכשירים.
💲טווח מחירים כ-285 לחודש במנוי מתחדש.
🩺נראה לי שעובדים עם קופות חולים
👫 לגברים ונשים בהפרדה

• הוסף לסימניות
יש חדר כושר בבני ברק של עזר מציון
לא עולה הרבה נראה לי
אחלה חדר כושר

• הוסף לסימניות
אני אשמח ליותר פרטים
כמו כתובת וסוגי אימונים וכו...
זה בשעות מופרדות לנשים וגברים
וזה באיזור קוקה קולה
יש שם כל מיני מכשירים וגם מאמנות כושר שעושות שיעורים

• הוסף לסימניות
אסאי
🏙️בני ברק
🏠רבי עקיבא- לב העיר
💪כל השיעורים והמכשירים.
💲טווח מחירים כ -150 ש"ח במנוי מתחדש.
🩺עובדים עם קופות חולים
👫 גברים ונשים, שעות נפרדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה