קומה גבוהה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הלוך כל יום בין 7-8 בבוקר לב"ש, חזור בין 3-5 לירושלים, בתשלום.
נא לפנות באישי.
נא לפנות באישי.
באיזה עבודה מחשבים את זמן הנסיעה לעבודה כזמן עבודה ??? אולי חד פעמי או הסכמים מיוחדיםאני יכול רק חזור בערך בשעה 15:00, בין ימים א'-ה',
יוצא לי מחודש 22.5 ימי עבודה,
ז''א 500 לשעה חודשית, לחלק ל-22.5 ימי עבודה = 22.2 ?!,
כמו 20 ש''ח לשעה ...,
ומה הגיל שלו ?
העבודה של הליווי, זה חלק מהעבודה,באיזה עבודה מחשבים את זמן הנסיעה לעבודה כזמן עבודה ??? אולי חד פעמי או הסכמים מיוחדים
אם אני גרה בבית שמש ונוסעת לעבוד במוקד בירושלים ישלמו לי על זמן הנסיעות ?
ואם אני לא מוצאית עבודה בעיר
הזמן שאתה בדרך לאוטובוס אתה לא כל כך מתאמץ ולא מחויב לעבודה
גם העבודה עצמה היא לא מאוד מאמצת
בן כמה הילד מחפשים בן בדווקא ?
אם אני אגיע מבית שמש ישלמו יותר גם על זמן הנסיעות ?ועם זה בת, אז רק ילדה קטנטנה.
לגבי זה לא הבנתי, למי אתם פונים, אני רק זה שמתעניין בפרסום כאן,שאלתי בן כמה הילד ואם מחפשים מלווה דווקא בן
נכון בדיוק, בלביא מקבלים גם על זמן הנסיעה + תשלום על הנסיעה,בלביא משלמים לך על זמן עד שאתה מגיע למוסד החינוך בדרך ?ועל הזמן אחרי שאתה מסיים
אם תלך לעבוד בהסעות בבני ברק ישלמו לך זמן הלוך וחזור(לא מחיר נסיע על הזמן)
טוב מהמםצודקים שבעבודות אחרות, לא אקבל על זמן הנסיעה
אני התכוונתי שבדר''כ כל אחד היה מחשב את זה, אם משתלם לו
לעבוד, כשעל חלק מהזמן החשוב שלו,
(שהוא צריך לבזבז על הנסיעה), לא מקבל כסף,
כגון אם שווה, אם לדוגמא יקבל שכר יותר מהמינימום שמכסה את זה ...,
לגבי זה לא הבנתי, למי אתם פונים, אני רק זה שמתעניין בפרסום כאן,
או שיש כאן טעות ואי הבנה בין המשתמשים, כי אולי ציתתם אותי בטעות ... ?!,
ואני אולי גם לא הבנתי ... ?!
נכון בדיוק, בלביא מקבלים גם על זמן הנסיעה + תשלום על הנסיעה,
אבל בהסעות בת''ת בבני ברק, אני יודע שבדר''כ זה בשחור,
ושם המנהל משלם על הזמן המושקע של הנסיעות, אבל לא את התשלום של הנסיעות
הגיל 9אני יכול רק חזור בערך בשעה 15:00, בין ימים א'-ה',
כמו 20 ש''ח לשעה ...,
ומה הגיל שלו ?
תשלח לי מייל ל5705518 שטרודלאני יכול רק חזור בערך בשעה 15:00, בין ימים א'-ה',
כמו 20 ש''ח לשעה ...,
ומה הגיל שלו ?
ילד בן 10 שקט בנסיעותבאיזה עבודה מחשבים את זמן הנסיעה לעבודה כזמן עבודה ??? אולי חד פעמי או הסכמים מיוחדים
אם אני גרה בבית שמש ונוסעת לעבוד במוקד בירושלים ישלמו לי על זמן הנסיעות ?
ואם אני לא מוצאית עבודה בעיר
הזמן שאתה בדרך לאוטובוס אתה לא כל כך מתאמץ ולא מחויב לעבודה
גם העבודה עצמה היא לא מאוד מאמצת
בן כמה הילד מחפשים בן בדווקא ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים