דרוש מתחנת לתוכנה פשוטה [יחסית]

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקבל הצעות על מתכנתים [והצעות מחיר...] שיוכלו לתכנת לי תוכנה שעיקרה הוא:
יצירת כרטיסים מגנטיים שבהצגתם בחנויות מסויימות, המוצר יינתן חינם [או בהנחה 98 אחוז] אצלי יירשם מי לקח מאיזה חנות ואיזה מוצר, וסיכום של המוצרים שנלקחו ומאיזה חנויות.
זה ממש מלמעלה.

תודה

• הוסף לסימניות
אני יכול לעשות לך תוכנה לפי הדרישה שלך אבל ההדפסה תהיה לנייר רגיל ... איך לעשות לך שזה ייצא לכרטיס מגנטי אין לי מושג וגם לא יודע אם זה בכלל אפשרי דרך תוכנה שתדפיס כרטיס מסוג זה. התוכנה שאני אעשה לך תבצע הדפסה לנייר רגיל ואת ההדפסות האלו תוכל להעביר לחברה שיודעת לייצר כרטיסים מגנטיים. סתם באופן כללי אני לא יודע אם הרעיון שלך לכרטיס מגנטי הוא טוב ... כי אתה מגדיל את ההוצאה שלך ביחס להכנסות העתידיות שלך ... אני במקומך הייתי מפיק כרטיסי נייר ופשוט מניילן אותן ואז העלויות שלך יהיו הרבה יותר זולות כי גם ככה הכרטיס אמור להיות לשימוש חד פעמי אז חבל ... אבל זו דעתי כמובן ... בהצלחה
עמי
http://www.bmkol.co.il/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה