עוגות/עוגיות דרוש מתכון או תחליף לעוגת מספרים :)

• הוסף לסימניות
המתכון שיש לי לא הולך טוב עם שמן, ואין לי מרגרינה.
מחפשת או מתכון תחליף ללא מרגרינה או עוגה אחרת שאפשר אח"כ לקשט כמו החלק העליון של עוגת מספרים,
עם קרם קפה ופירות טריים.

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות עוגת טורט וניל נמוכה (נגיד לאפות בתבנית תנור)
ואז לחתוך למספר הרצוי (אפשר כמה שכבות)
ולזלף בין שכבה לשכבה קרם וכו'
ההמשך כמו עוגת מספרים מבצק פריך.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה גם וזה יצאה מהמם
קחי בחשבון
גם שהילדים אוכלים את זה זה לא נשבר להם ביד כי זה יוצא רך

• הוסף לסימניות
את יכולה לקנות בצק פריך מתוק מוכן של מעדנות 0או של רמי לוי9
השתמשתי בזה מס פעמים חוסך הרבה זמן וכח

• הוסף לסימניות
את יכולה לשים פתיבר בצורת המספר
לזלף קרם
לשים שוב שכבה של פתי בר
לזלף
שכבה נוספת
לזלף
ולקשט
סלאמט

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי עם בצק פריך קנוי ולא הייתי מרוצה בכלל. התחלתי להשתמש במתכון של עוגת רולדה - וזה מתחסל בשניות דרך קבע. הכי קל, טעים ואהוב על כולם.

• הוסף לסימניות
מתכון ממש מוצלח!
טעים וקל!!!
המתכון מכאן

1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה

סוכר, ביצים ושמן - לערבב
להוסיף מיץ תפוזים - לערבב
להוסיף קמח ואבקת אפיה - לערבב

לאפות בתנור על 175 מעלות בערך ל20 דקות (עד שהקצוות זהובים)
1675608296953.png

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ממרנג חלבונים מוקצפות עם סוכר . משובח מא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה