דרוש מתכון לסלט חצילים במיונז (לא חריף)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מתכון טעים במיוחד לסלט חצילים במיונז לא חריף כמו הקנוים / המוגש באירועים.

תודה :)

• הוסף לסימניות
עוטפת כל חציל בנייר כסף וצולה על האש(אם יש לך חציליה- מה טוב)
כשזה קלוי היטב את מורידה מהאש, מחכה להתקררות,
ואז מוציאה את תוכן החציל בלי הקליפה(בחנויות הרבה פעמים שמים עם קליפה ולדעתי זה נותן טעם קצת מריר.
מוסיפה מיונז בערך חצי כף לחציל (תלוי בגודל החציל)
שן שום לחציל -אפשר גם יותר,תלוי בחריפות שבא לך.
קצת מלח ופלפל.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולהההה עם מיונז שעושה לבד:
לעטוף חציל בנייר כסף ולקלות על האש הכי גבוהה, (אני שמה תחתית לסירים ומעל קולה את החציל) לסובב אותו תוך כדי עד שהוא רך
בכלי נפרד ( אני עושה את זה בקופסא של ליטר עגולה וכך זה כבר נשאר שם) להכניס ביצה ולערבב עם מקל בלנדר תוך כדי להוסיף לאט חצי כוס שמן
להוסיף:
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כפית סוכר
3 שיני שום כתובות
ואז להוסיף את תוכן החציל (בלי הקליפה) ולתת עוד 2 לחיצות בבלנדר. זהו.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד מתכונים!

שום לא עושה את הסלט חריף? אני רוצה שיצא כמו הקנוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה