פסח דרוש מתכון לפשטידה או כל תוספת מכובדת אחרת מירקות מגורדים מאודים

• הוסף לסימניות
אידיתי המון ירקות מגורדים למרק
חצי בישלתי עם המרק והחצי השני מחכה...
(ירקות= בצל, תפו"א, גזר, קישוא ובטטה. יצא חום מרוב אידוי)
איזו תוספת מכובדת ניתן לעשות מהתערובת?
בלי שרויה וקטניות
ובלי חומרים קנויים
(בגדול- עם קמח תפו"א, ביצים, מלח, פלפל שחור, פפריקה, סוכר, שקדים/אגוזים וכד')

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות בסיס מעולה למילוי בלינצ'ס
פירה עם ירקות מוקפצים וכמובן מלח
ופשוט למלא בלינצ'ס
(באמצע השנה אני מכינה קרואסונים עם המילוי הזה, יוצא מושלםםםם)

בתאבון

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
יש לי כמות מידי גדולה מהירקות (2 ליטר)
צריכה משהו עם יותר ירקות מבלינצ'ס...

• הוסף לסימניות
יש לי כמות מידי גדולה מהירקות (2 ליטר)
צריכה משהו עם יותר ירקות מבלינצ'ס...
נראה לי נחמד בתור תוספת ירק, נשמע מידי מושקע מלבזבז את זה על פשטידה.
אם את רוצה פשטידה תוסיפי ביצים, קצת קמח תפוחי אדמה ותאפי

• הוסף לסימניות
אפשר להכין איטריות של פסח (בחביתיות חתוכות לפרוסות דקות) ולערבב עם הירקות- כמו נודלס עם ירקות (נדמה לי שהרעיון של אביגיל מייזליק)
ואפשר פשטידת ירקות - להוסיף ביצים ומעט קמח תפו"א, תבלינים איך שאהבים. לשפוך לתבניות אישיות\אינגלישקייק ולתנור.

• הוסף לסימניות
הירקות לא נראים טוב, וכן טעימים ממש (יצאו מידי חומים-אפורים)
לכן לא אגיש אותם בפני עצמם
אולי באמת פשטידה...

• הוסף לסימניות
אני גם הכנתי הרבה ירקות מאודים, עשיתי מהם פשטידות אישיות.
(בלי מתכון, נראה טוב, עדיין בתנור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה