חלבי דרוש מתכון פצצה לאייס קפה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למתכון טוב לאייס קפה
לכמות לפי ליטרים של חלב

• הוסף לסימניות
אני לא בקטע לצאת לקנות דברים
אבל יש לי בבית חומרים לזה
אני פשוט צריכה מתכון.

• הוסף לסימניות
זה מתכון מעולה

• הוסף לסימניות
זה מתכון שהמרתי מהכמות שרשום על השקית לכמות קטנה יותר שנכנס בנינג'ה, יוצא ממש טוב!
מתכון לאייס קפה מדויק:
חלב: 160 גר'
קרח\מים: 250 גר'
אבקת אייס: 80 גר'

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למתכון טוב לאייס קפה
לכמות לפי ליטרים של חלב
1 שמנת מתוקה - להקציף
כשנהיה קצף - להוריד מהירות ולהוסיף בהדרגה
4כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
6 כפות אבקת שוקו
2 כפות קפה(1 מגורען ו1 נמס להמיס במים רותחים)
1.5 ליטר חלב
לפני ההגשה לשקשק היטב
יוצא אייס מעדן!! עם קצף למעלה

• הוסף לסימניות
זה מתכון הדגל שלי
ולא מחליפה!!

אייס קפה עם ריבת חלב:
3 כפיות סוכר
3 כפיות קפה נמס
חצי קופסת ריבת חלב של מיה (אפשר גם פחות)
לערבב בתוך קערה עמוקה עם כחצי כוס מים רותחים
להעביר לבקבוק 1.5 ליטר ולמלאות בחלב כמעט עד הסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה