סלטים דרוש מתכון של ציפוי פטריות לסלט חומוס

• הוסף לסימניות
מקפיצים פטריות טריות פרוסות במעט שמן זית
מתבלים במלח, פלפל שחור (עדיף גרוס) ומעט רוטב טריאקי
(אם אין לך ריאקי - אפשר להמיר בסילאן ורוטב סויה)

• הוסף לסימניות
אני מטגנת בצל ולזה מוסיפה פטריות, כמון/כרכום מלח פלפל וכו'

• הוסף לסימניות
אני מטגנת הרבה בצל, מוסיפה פטריות טריות כמובן,
לקראת הסוף שמה טיפה מלח, 2 כפות סילאן, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.

• הוסף לסימניות
מטגנת בצל ופטריות שלמות משימורים
מתבלת בקארי או תבלין שאוורמה, מלח, פלפל.
אפשר להוסיף מעט כמון.
מגישים חם על חומוס.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצורפים שני מתכונים, מקראט ומבתוך המשפחה
המתכון הראשון יותר מתובל עם טעם חזק של כמון- אותו אני לוקחת כהשראה בהכנה (עם פטריות טריות רגילות ויד חופשית עם הכמויות). הטעם לדעתי טמון בקרמול הבצל- אש גבוהה עם ערבוב מתמיד.
המתכון השני עושה רושם של יותר מקורמל ומתקתק, לא ניסיתי

קבצים מצורפים

• סלט חומוס עם פטריות חמות 2.JPG
    סלט חומוס עם פטריות חמות 2.JPG
    3.4 MB · צפיות: 61
  • סלט חומוס עם פטריות חמות.JPG
    סלט חומוס עם פטריות חמות.JPG
    2.5 MB · צפיות: 55
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני אופה
שמה בתבנית 2 בצל קצוץ עם 1-2 חבילות של פטריות טריות חצויות לרבעים
מזלפת קצת שמן/שמן זית, מלח ופלפל שחור
לתיבול עדין יותר מוסיפים גבישי שום
ולתיבול מזרחי שמים במקום הגבישי שום כמון/כורכום
אופים כ45 דקות על 200 מעלות
מחממים על הפלטה ומגישים ליד חומוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה