דרוש מתכנת/ת PHP (לא CMSי) מוכשר עם ניסיון, לשת"פ

• הוסף לסימניות
הכוונה למישהו עם ניסיון בבניית אתר/מערכת שלא מבוססת על CMS כלשהו כמו וורדפרס / ג'ומלה ודומיו.
PHP טהור בצד שרת + צד לקוח כלשהו עדכני.

נא ליצור קשר באישי או בג'ימייל lamdan.yadan.

מחכים לכם! כבר עכשיו!
להתראות

• הוסף לסימניות
אם מדובר בעבודה תמורת תשלום הוגן, אשמח להציע את עצמי.

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
אם מדובר בעבודה תמורת תשלום הוגן, אשמח להציע את עצמי.
אשמח לשלם אבל רק עבור עבודה הוגנת.

אפשר שאלה? המשפט האחרון לא נתן לך הרגשה שאני מזלזל במקצועיות שלך?
נקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
אשמח לשלם אבל רק עבור עבודה הוגנת.

אפשר שאלה? המשפט האחרון לא נתן לך הרגשה שאני מזלזל במקצועיות שלך?
נקודה למחשבה.
כנראה לא הייתי ברורה.

הכותרת הייתה:
לכן עניתי שאם שיתוף הפעולה כולל תשלום הוגן - אשמח להציע את עצמי,
אם התשלום הוא שיתוף הפעולה (שזה סוג של תשלום, אבל לא כסף מיידי) + סכום כלשהו סימלי - יכול להיות שזה יתאים לאחרים, אבל לי לא.

• הוסף לסימניות
כנראה לא הייתי ברורה.

הכותרת הייתה:
לכן עניתי שאם שיתוף הפעולה כולל תשלום הוגן - אשמח להציע את עצמי,
אם התשלום הוא שיתוף הפעולה (שזה סוג של תשלום, אבל לא כסף מיידי) + סכום כלשהו סימלי - יכול להיות שזה יתאים לאחרים, אבל לי לא.

--

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה