לא חושבת שהם מתפעלים מערך מתנדביםוההו נשמע כאב במיוחד
באיזה שכונה אתם
ניסיתם את הקופה של השכנה
www.prog.co.il
תודההסתדרו?
אם לא יש את הארגון ”הנוהג בחסדו”
![]()
מידע שימושי - ארגון הנוהג בחסדו
הייתי חייבת לעדכן את הציבור על הארגון המטורף "ארגון הנוהג בחסדו" - תנדבים שנוסעים לעבודה ולוקחים אנשים על הדרך בהתנדבות מלאה. תמיכה בילדים חולים, הסעתם לבית החולים כבר במשך שבוע שתינוק מהמשפחה שלנו מאושפז בבית חולים במרחק נסיעה של שעה + , (אוטובוסים שעתיים +) , וכל פעם שאנחנו מתקשרים יש מתנדב...www.prog.co.il
זה רק לביתר
התקשרתי
קופה של השכונה שישלמו את המונית.לא חושבת שהם מתפעלים מערך מתנדבים
וזה לא אנחנו זה מישהי שאני עוזרת לה
תודה רבה בכל אופן
היא ניסתהקופה של השכונה שישלמו את המונית.
נשמע לא הגיוני שיסעו באוטובוסים.
הייתי מציעה לנסות את מחוברים לחיים של עזר מציון, הם ממש אלופים בפתרונות של אנשים שנתקעו מהרגע להרגע.
לא עם כיסא גלגליםעם כסא גלגלים? ליד שרה יש מכוניות נגישות, מחיר כמו מונית רגילה
לא נורא נסעו באוטובוסכמה עולה נסיעה כזו במונית?
מאמינה שאם כל אחד יתן כמה שקלים....
שלום וברכהלאחר שהנושא כבר נסגר -
יש המון אנשים שעולים כל יום מבית שמש לירושלים, וחוזרים
אני משוכנע שהרבה מהם ישמחו ליסוע דרך הדסה ולעזור לחולים ומשפחותיהם על הדרך
רק צריך אירגון מסודר שירים את הכפפה, כמו הנוהג בחסדו בביתר.
הלוואי!
ברוך ה'
נפתח לזכרו ארגון '' נר מאיר''
מטרת הארגון
1.נסיעות לבתי חולים.
2.סיוע ליולדות ועוד...
3.שינוע אוכל לחולים ולנזקקים.
להצטרפות להתנדבות כנסו ללינק
![]()
![]()
בשלב זה הארגון פועל בעיר בית שמש בלבד
חבל באמת
אבל מעניין - למה בבית שמש זה נסגר, ובביתר זה עובד טוב?
הרי מדובר כאן על נישה מאד ספציפית, אנשים שנוסעים לירושלים, ועל הדרך ישמחו לקחת, רק צריך מוקד טוב שיתפעל את זה
תפנו למייל אולי ביחד נוכל לעשות משהו
האם התקדם משהו?מתנדבת לעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים