דרוש נגר במחיר לא יקר

• הוסף לסימניות
נגר טוב שלוקח עד אלף שקל למטר - יש דבר כזה בעולמנו? רצוי באזור המרכז.

אם כן, אודה להמלצות והפניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1054114:
נגר טוב שלוקח עד אלף שקל למטר - יש דבר כזה בעולמנו? רצוי באזור המרכז.

אם כן, אודה להמלצות והפניות.
לי יש נגר שעשה לי עכשיו מטבח במחיר של 950 ש"ח למטר. והוא מעולה, מאד נהניתי ממנו, הוא גם מגע שוב ושוב לתיקונים. הוא בירושלים אבל יכול להיות שעובד גם במרכז.
יש לי עוד טלפון של נגר ב-1000 שקל מנתיבות שעושה בכל הארץ, לא לקחתי אותו כי היה עסוק ואני הייתי צריכה עבודה מיידית. אבל שמעתי עליו דברים מצוינים.
אם את רוצה אתן לך טלפונים.
אבל תקחי בחשבון שבמטבח כל דבר קטן שהוא לא סטנדרטי זה עוד תוספת...

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל טלפונים.
אצלי לא מדובר בארונות מטבח, אלא בארון אמבט. השאלה אם הנ"ל יסכימו לעבוד מולי גם כשמדובר בעבודה שאינה מרובת מטרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1054146:
אשמח מאד לקבל טלפונים.
אצלי לא מדובר בארונות מטבח, אלא בארון אמבט. השאלה אם הנ"ל יסכימו לעבוד מולי גם כשמדובר בעבודה שאינה מרובת מטרים.
שלחתי לך באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה