דרוש - נוקיה C2

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש מישהו שמוכר, אני מנסה רגע לפני שאני אקנה חדש, אולי יש פה מישהו שמוכר יד 2.

אשמח לשמוע על כשר וגם על לא כשר.

• הוסף לסימניות
בעבר פרסמתי פה תקופה ארוכה, ואף אחד לא פנה, לאחר זמן מכרתי אותו לקרוב משפחתי ששש רבות על המציאה. היה חודש בשימוש. כיום אני פוגש כל הזמן כאלו שקונים חדשים במחירים מפולפלים, וחבל, לו ידעו היו קונים משומש, ישנם הרבה שמוכרים יד 2 במצב חדש. כדאי לחפש טוב.

ציין במודעתך אם רצונך בכשר או מוכשר (כלו' רגיל, מתאים לרשת אורנג' בלבד)

• הוסף לסימניות
חיפוש ביד2 יניב המון תוצאות.
יש שם מכשירים חדשים ב-250 שקל בלבד.
רק חפשו, ותחסכו..

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לקנות חדש.
עם אחריות...
זה כבר לא יקר היום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1254925:
אני ממליצה לקנות חדש.
עם אחריות...
זה כבר לא יקר היום...

לא נכון! יקר ועוד איך. 550 המחיר הזול בד"כ.
אם קונים ב-250 ש"ח לא מחודש, אלא משומש תקופה קצרה. זה שווה שאין אחריות.
זו דעתי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1254926:
לא נכון! יקר ועוד איך. 550 המחיר הזול בד"כ.
אם קונים ב-250 ש"ח לא מחודש, אלא משומש תקופה קצרה. זה שווה שאין אחריות.
זו דעתי בכל אופן.

ממש לא.
המחיר הנ"ל מופרז מאוד.
אני רכשתי לפני כשנה מכשיר כזה חדש. ב435 ש"ח.
לפני כמה חודשים ראיתי ב300 ש"ח חדש. (לא מחודש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1254937:
ממש לא.
המחיר הנ"ל מופרז מאוד.
אני רכשתי לפני כשנה מכשיר כזה חדש. ב435 ש"ח.
לפני כמה חודשים ראיתי ב300 ש"ח חדש. (לא מחודש)

איפה ב300?

• הוסף לסימניות
אני קופץ על האשכול,
מי שמע על נוקיה 208, הוא עדיף על הC2?
(אגב בזאפ מחירו זול יותר מהc2)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1254965:
אני קופץ על האשכול,
מי שמע על נוקיה 208, הוא עדיף על הC2?
(אגב בזאפ מחירו זול יותר מהc2)

הוא עדיף על c2, בהחלט. אבל לא לשימושים של טלפון כשר.
דהיינו, נוקיה גאה להציג את הדגם הזה בתור מיני סמארטפון, אשר קיימות בו אפליקציות פייסבוק-טוויטר-וואצפ באופן מובנה, ונגן המוזיקה עם סינכרון קבצים דרך הרשת בצורה משופרת ונוחה יותר.
אבל כטלפון כשר, דהיינו שיחות, נגן/מצלמה, לא חושב שיש בו עדיפות. ואדרבה, המצלמה של הC2 טובה יותר.
מה שכן, המסך שלו גדול יותר. אבל עם אותה הרזולוציה, מה שנותן צפיפות פיקסלים נמוכה יותר, אבל ביג-דיל...

חיצונית, הוא הרבה יותר יפה, החזית שלו מט קצת מחוספס, בשונה מהc2 שהחזית שלו מבריקה.
הוא גם הרבה יותר דק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1254994:
הוא עדיף על c2, בהחלט. אבל לא לשימושים של טלפון כשר.
דהיינו, נוקיה גאה להציג את הדגם הזה בתור מיני סמארטפון, אשר קיימות בו אפליקציות פייסבוק-טוויטר-וואצפ באופן מובנה, ונגן המוזיקה עם סינכרון קבצים דרך הרשת בצורה משופרת ונוחה יותר.
אבל כטלפון כשר, דהיינו שיחות, נגן/מצלמה, לא חושב שיש בו עדיפות. ואדרבה, המצלמה של הC2 טובה יותר.
מה שכן, המסך שלו גדול יותר. אבל עם אותה הרזולוציה, מה שנותן צפיפות פיקסלים נמוכה יותר, אבל ביג-דיל...

חיצונית, הוא הרבה יותר יפה, החזית שלו מט קצת מחוספס, בשונה מהc2 שהחזית שלו מבריקה.
הוא גם הרבה יותר דק.

והוא גם לא דומה לכשרים, הרווח הגדול בנוקיה C2 - ל"אנוסים" (ע"ע גירוש ספרד) שבינינו...

• הוסף לסימניות
יש גירסה של 208 בכשר גם כך שהוא טוב גם ל"אנוסים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1255011:
והוא גם לא דומה לכשרים, הרווח הגדול בנוקיה C2 - ל"אנוסים" (ע"ע גירוש ספרד) שבינינו...

הוא נראה בדיוק כמו c2, במיוחד בגב שלו.
והוא כשר בדיוק כמו הc2, אין כל הבדל [בנקודה זו].

ובמיוחד שיש אותו גם בכשר, כך שהוא אוטוטו יכנס בדיוק כמו שהc2 נכנס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה