נכתב ע"י אסתר10;1254925:אני ממליצה לקנות חדש.
עם אחריות...
זה כבר לא יקר היום...
נכתב ע"י תלמידים;1254926:לא נכון! יקר ועוד איך. 550 המחיר הזול בד"כ.
אם קונים ב-250 ש"ח לא מחודש, אלא משומש תקופה קצרה. זה שווה שאין אחריות.
זו דעתי בכל אופן.
נכתב ע"י אסתר10;1254937:ממש לא.
המחיר הנ"ל מופרז מאוד.
אני רכשתי לפני כשנה מכשיר כזה חדש. ב435 ש"ח.
לפני כמה חודשים ראיתי ב300 ש"ח חדש. (לא מחודש)
נכתב ע"י משיקו;1254965:אני קופץ על האשכול,
מי שמע על נוקיה 208, הוא עדיף על הC2?
(אגב בזאפ מחירו זול יותר מהc2)
נכתב ע"י רמה פלוס;1254994:הוא עדיף על c2, בהחלט. אבל לא לשימושים של טלפון כשר.
דהיינו, נוקיה גאה להציג את הדגם הזה בתור מיני סמארטפון, אשר קיימות בו אפליקציות פייסבוק-טוויטר-וואצפ באופן מובנה, ונגן המוזיקה עם סינכרון קבצים דרך הרשת בצורה משופרת ונוחה יותר.
אבל כטלפון כשר, דהיינו שיחות, נגן/מצלמה, לא חושב שיש בו עדיפות. ואדרבה, המצלמה של הC2 טובה יותר.
מה שכן, המסך שלו גדול יותר. אבל עם אותה הרזולוציה, מה שנותן צפיפות פיקסלים נמוכה יותר, אבל ביג-דיל...
חיצונית, הוא הרבה יותר יפה, החזית שלו מט קצת מחוספס, בשונה מהc2 שהחזית שלו מבריקה.
הוא גם הרבה יותר דק.
נכתב ע"י תלמידים;1255011:והוא גם לא דומה לכשרים, הרווח הגדול בנוקיה C2 - ל"אנוסים" (ע"ע גירוש ספרד) שבינינו...
נכתב ע"י אבטיח אדום;1255035:אני מוכרת ב250 ש"ח- במצב מעולה מעולה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים