דרוש מידע דרוש ספר מומלץ בנושא זוגיות

• הוסף לסימניות
של מי הספר הזה?
זה ספר שמוכרים לחתנים וכלות

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להמלצה [שמעתי מחבר שמאוד ממליץ]
על השיעורים של הרב סטפנסקי
אצלי באופן אישי זה שינה לי את החיים פשוטו כמשמעו, אפשר באמת לחלק את החיים בין לפני השיעורים של הרב סטפנסקי, לאחרי, ואני מבין שזה כבר נהיה מאד מקובל, דרך אגב, הוא הוציא גם גירסה לנשים. - מוצלחת ביותר.
לגברים זה 0747962430
לנשים 0747968430

• הוסף לסימניות
כמו שהזכירו מקודם אבל בא לחזק יותר:
שיעורי הרב סטפנסקי
לא אגזים אם אומר משנה חיים
תופס את המבט על הזוגיות ממקום הכי טוב שיכול להיות והכי פרקטי ואכמ"ל

• הוסף לסימניות
אצלי באופן אישי זה שינה לי את החיים פשוטו כמשמעו, אפשר באמת לחלק את החיים בין לפני השיעורים של הרב סטפנסקי, לאחרי, ואני מבין שזה כבר נהיה מאד מקובל, דרך אגב, הוא הוציא גם גירסה לנשים. - מוצלחת ביותר.
לגברים זה 0747962430
לנשים 0747968430
למנויים הקורס מוגבל בזמן או שאחרי רכישת מינוי ניתן לשמוע תמיד?

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על הספר עשר טעויות טיפשיות שעושים זוגות........
זה נןגע ממש בכל התחומים

• הוסף לסימניות
''ביחד'' של הרב אבנר קוואס
ספר מעלף!!
חובה בכל בית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה