דרוש סרטונים

• הוסף לסימניות
דרוש סרטונים איכותיים של
תינוקים ותינוקות לבושים
כשהם משחקים זוחלים, צוחקים וכו'
שיוצרים רגש וכמיהה...
אשמח אם תשלחו לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רה רבה!

• הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• תינוק.avi
    2 MB · צפיות: 104
  • הוסף לסימניות
את מבקשת פה משהו שיש עליו זכויות יוצרים.
אם צלם מוכן לשתף אותך ללא עלות, מעולה. אבל לרוב צריך אישור או לשלם עבור סרטונים.

בכל מקרה, אני מזמינה אותך להכנס לאתרי סטוק חינמים, שניתן לעשות בהם שימוש פרסומי ואישי - מניחה שתמצאי שם סרטונים שימושיים.

מצ"ב רשימת האתרים לסרטונים חינמיים.

בהצלחה

הלה

קבצים מצורפים

• Free Stock Video and Sound.docx
    KB 14.9 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
דרוש סרטונים איכותיים של
תינוקים ותינוקות לבושים
כשהם משחקים זוחלים, צוחקים וכו'
שיוצרים רגש וכמיהה...
אשמח אם תשלחו לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רה רבה!

קבצים מצורפים

• תינוק 2.avi
    3.1 MB · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
יש לי וידאו של ניו בורן.
בתשלום.
מוזמנת לפנות למייל שבחתימה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אני מזמינה אותך להכנס לאתרי סטוק חינמים, שניתן לעשות בהם שימוש פרסומי ואישי - מניחה שתמצאי שם סרטונים שימושיים.

מצ"ב רשימת האתרים לסרטונים חינמיים.

בהצלחה

הלה

כל האתרים חסומים בנטפרי...
האם יש אתרים אחרים שכן פתוחים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה