דרוש עוזר צלם (תאורן)

• פותח הנושא yitzy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דרוש עוזר צלם איכותי
מדובר על הרכבת ציוד באולם, החזקת פלאש נייד, וכל עזרה אחרת שהצלם צריך.

העבודה משעות הצהריים המוקדמות ועד שעות הלילה המאוחרות.

דרוש מישהו מירושלים.

עוד פרטים בפרטי
או בטלפון 054-3053505

• הוסף לסימניות
עוד צלם מחפש עוזר בבית שמש
פחות או יותר אותם תנאים ודרישות
אפשר לפנות לטלפון הנ''ל

• הוסף לסימניות
ועוד צלם מחפש באיזור המרכז
עדיפות לעובד שיכול להוציא קבלות

תודה

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי
יש כמה צלמים שמחפשים

• הוסף לסימניות
2 דברים קשה למצוא בשוק צילום האירועים

צלמת טובה ועוזר טוב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1034127:
2 דברים קשה למצוא בשוק צילום האירועים

צלמת טובה ועוזר טוב..

גם צלם טוב קשה למצוא...... ב300 שקל.

רוב הצלמים לא מוכנים לשלם מחיר ראוי לצלמות ולעוזרים.
אז פשוט ההצעות הנ"ל לא מספיק אטרקטיביות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1034188:
גם צלם טוב קשה למצוא...... ב300 שקל.

רוב הצלמים לא מוכנים לשלם מחיר ראוי לצלמות ולעוזרים.
אז פשוט ההצעות הנ"ל לא מספיק אטרקטיביות.

מסכימה עם ההערה לגבי הצלמת.
לגבי העוזר - למה 250 ש"ח זה לא ראוי? הוא לא עושה עבודה אחרת ממה שהמלצרים עושים. זו עבודה מסוג של עבודות בשכר מינימום. לא מצריכה ציוד משלו, לא מצריכה ידע (ידע בסיסי מאוד שהצלם מלמד אותו; איך מרכיבים את הפלאשים וכו'. לא יותר מהידע שהמלצרים צריכים לדעת) וכו'.

• הוסף לסימניות
אני לא מתעסק עם צלמות של 400-450 ש"ח, מהסיבה הברורה.
עוזר צריך לקבל 300 ש"ח לפחות, לדעתי.

ועדיין אני לא פוגש מבחר גדול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1034875:
לגבי העוזר - למה 250 ש"ח זה לא ראוי? הוא לא עושה עבודה אחרת ממה שהמלצרים עושים. זו עבודה מסוג של עבודות בשכר מינימום. לא מצריכה ציוד משלו, לא מצריכה ידע (ידע בסיסי מאוד שהצלם מלמד אותו; איך מרכיבים את הפלאשים וכו'. לא יותר מהידע שהמלצרים צריכים לדעת) וכו'.

נכון. גם מלצרים וגם עוזרים עובדים בחתונות.
אבל אם מלצר מפיל מגש הנזק הוא 100 ש"ח, אם עוזר מפיל פלאש או עדשה הנזק הוא אלפי שקלים.
ואם מלצר מבריז מאירוע, עדיין כל האורחים יקבלו את החתיכת עוף שלהם. אבל אם עוזר מבריז הצלם יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה, ויש סיכוי גדול שרמת העבודה תפגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;1034902:
נכון. גם מלצרים וגם עוזרים עובדים בחתונות.
אבל אם מלצר מפיל מגש הנזק הוא 100 ש"ח, אם עוזר מפיל פלאש או עדשה הנזק הוא אלפי שקלים.
ואם מלצר מבריז מאירוע, עדיין כל האורחים יקבלו את החתיכת עוף שלהם. אבל אם עוזר מבריז הצלם יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה, ויש סיכוי גדול שרמת העבודה תפגע.
הנזק אם העוזר הפיל משהו - נופל על הצלם. (כך זה אמור להיות, וכך זה היה במקרים שקרו לצלמים שאני מכירה.)
אז זה לא שהעוזר צריך לקבל משכורת שתכסה אותו במקרה שהוא יצטרך לשלם על ציוד שהוא גרם לקלקולו.

ואם העוזר מבריז ברגע האחרון - כן, אתה צודק, זו בעיה. אז צריך לקחת עוזר אחראי. זה עוד לא אומר שצריך להפוך את המשכורת למשכורת של צלם (אפילו צלם שני).

• הוסף לסימניות
וואו נתתם לי כיוון מחשבה שלא חשבתי על זה כי עוד אין לי נסיון עם עוזרים,לא שהפילו ולא שהבריזו.הלואי שלא יקרה לאף אחד!! שלא תדעו עוד צער!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1034875:

הידע שנדרש מעוזר טוב לא רחוק ממה שנדרש מצלמת לרקודים.
אז אפ הציוד של הצלם אז מחיר של 250 לצלמת הוא ראוי??

בשורה האחרונה עוזר צלםמזה לא מקצוע מבוקש והשרשור כאן מוכיח.
תעשי עם הנתון הזה מה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
מה?????????
טוב,אולי אתה משווה עוזר תאורה לצלמת ריקודים מתחילה,אז זה לא אני.חחחח

אני לא עובדת בחתונות ב250 ולא ב450 :)

• הוסף לסימניות
רבקה
האחריות שיושבת על כתפי העוזר הרבה יותר גדולה מזה של מלצר,
לכן זה בכלל לא בר השוואה

בכל אופן, מדובר פה במודעת 'דרושים',
אז לעוזרים פוטנציאלים, אצלנו המשכורת יותר גבוהה מהמינימום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1035094:
מה?????????
טוב,אולי אתה משווה עוזר תאורה לצלמת ריקודים מתחילה,אז זה לא אני.חחחח

אני לא עובדת בחתונות ב250 ולא ב450 :)

הכישורים הנדרשים מצלמת ומעוזר הם שונים אבל מלא מעט בחינות הדרישטת.מעוזר טוב גבוהות יותר.

אני מדבר על עוזר מיומן ולא סתם.סבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1035081:
הידע שנדרש מעוזר טוב לא רחוק ממה שנדרש מצלמת לרקודים.
אז אפ הציוד של הצלם אז מחיר של 250 לצלמת הוא ראוי??

בשורה האחרונה עוזר צלםמזה לא מקצוע מבוקש והשרשור כאן מוכיח.
תעשי עם הנתון הזה מה שאת רוצה.

רואים שאתה לא עובד עם עוזר צלם. הידע לא מתקרב.

• הוסף לסימניות
רואים שאת לא עובדת עם עוזר צלם טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;1035371:
רואים שאת לא עובדת עם עוזר צלם טוב

אני עובדת לפעמים עם עובדי צלם מעולים!!!! בד"כ, יש לציין.
תמיד, גם כשאני צלמת שניה וגם כשאני צלמת ראשית - לא אני דואגת לעוזר. כשאני צלמת ראשית אני מביאה צלם שמביא לי את כל ציוד התאורה וגם עוזר, כי אני מעדיפה לשלם יותר ולא להתעסק עם הסחיבות האלה מהבית לאוטו וחזרה.
אז אני באמת בהסתכלות קצת יותר חיצונית מכם. אבל ב"ה יוצא לי ברוב האירועים לעבוד עם עוזרי צלם מעולים (אחד מהם, כלומר העוזר הקבוע של אחד משני הצלמים שאני עובדת איתם הכי הרבה, בדיוק מסיים את תפקידו. הוא ישמח מאוד גם כן להמלצות על עוזרי צלם, אבל הוא גר בחור וכמובן צריך עוזר מהאיזור שלו <כדי שלא יצטרך לשלם לעוזר על נסיעות, אלא הוא מביא ומחזיר אותו>. מדובר על איזור רחלים, אם אני זוכרת נכון את השם).
בכל מקרה, בסיכומו של דבר - הם נהדרים ועושים עבודה מדהימה, אבל אין שום השוואה לרמת הידע, המיומנות והכשרון שנדרשים מצלמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1035343:
רואים שאתה לא עובד עם עוזר צלם. הידע לא מתקרב.

מה זה עבודה מדהימה של עוזר בעיניך?

את מערבבת פה כמה וכמה רבדים.

אני עבדתי מספיק פעמים עם עוזר צלם (גם כצלם יחיד וגם כחלק מצוות) ישנם עוזרים מעולים ורובם לא ממש.

אני מדבר על עוזר צלם שמבין תאורה ועוזר לי להעמיד תאורה גם שאני לא נמצא שם. וגם אם התחלתי לצלם בחוץ אני יכול לחזור ולמצוא סטודיו מוכן.
אני מדבר על פלאשמן שיודע איפה לעמוד בלי שאצטרף לסמן לו X על הרצפה כל 4 דקות.
אני מדבר על מישהו שאני יכול לסמן לו א' והוא יבין לבד להמשיך ב-ג-ד-ה.

אם במשרד של איצי הרבה מאוד עוזרי צלם התקדמו לצלמים ראשיים אז יש בכך כיוון וליוד על מה הם ידעו בתור עוזרים גם.

אני לא מדבר על סבל דרג ב'.

הידע שנדרש מצלמת (לא מה שצלמת יודעת פועל) לרקודים הוא אחר - הוא כמעט ובכלל לא בתחום התאורה החיצונית אלא בדברים אחרים.

תוסיפי לעובדה הנ"ל את הענין שעוזר עובד פי 3 שעות מהצלמת אז אני חושב שההשוואה שלך של "עוזר שווה 250 אבל צלמת לפחות 900" היא בעייתית מאוד מאוד.

לא רק בגלל שאת מעריכה אובר את הצלמת אלא שאין בך את היכולת כאן להעריך עבודה של אחרים.

זה מובן מתחבר לויכח ישן נושן ל"איך נולד תמחור".

אם התמחור היה נקבע על פי פרמטרים קבועים של שעות- עבודה ועוד. עוזר צלם היה צריך להיות מתוגמל הרבה יותר - הנקודה היא שצלמת זה מוצר שנמכר ללקוח בנפרד ואפשר לגבות עליו מחיר ראוי יותר (כי היא נותנת מוצר ברור יותר) והעוזר? הוא בסה"כ עוזר שיוצא מהכיס של הצלם. את הלקוח הוא לא מעניין ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה