דרוש עורך או עורכת וידאו

• הוסף לסימניות
אני מחפש עורך או עורכת וידאו לעריכת חתונות, בציבור החרדי, עם הרבה ניסיון בתחום.
עם ידע מוכח בתוכנות פרמייר - אפטר אפקטס - אנקור.
יש צורך במחשב שתומך בעריכת קבצי HD.

אשמח לקבל לינקים לדוגמאות של עבודות עריכת חתונות וקליפים,

במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה

• הוסף לסימניות
אני שואלת כדי להוסיף ידע-
אם אתם מצלמים בחתונה בHD על מה אתם סוגרים את זה?
נותנים ללקוח אפשרות של DVD ו HD?

• הוסף לסימניות
הלקוח יכול לקבל או ב DVD, או ב HD, ולקבל את החומר בדיסק און קי.

• הוסף לסימניות
בקשר לעריכה, אני מחפש עורך/ת דווקא לעריכת חתונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LECHAIM;681247:
הלקוח יכול לקבל או ב DVD, או ב HD, ולקבל את החומר בדיסק און קי.
HD לא נכנס בדיסק און קי, רק ארדיסק. התעבורה שלו לא מסוגלת לקובץ ששוקל יותר מ4 ג'יגה

• הוסף לסימניות
אם זה דיסק און קי של 32 ג'יגה, גם אי אפשר להכניס?

ובהרדיסק, אם זה צולם בקובץ AVC-HD, כמה ג'יגה אמור לקחת סרט של 3 שעות?
והאם יוכלו לראות את זה בכל מחשב, או שצריך מחשב חזק עם דרישות מסוימות?

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לנפח הדיסק אן קי. זה קשור לזה שהוא בFAT32. כל קובץ בודד ששוקל למעלה מ4 ג'יגה לא יכנס לדיסק, אלא אם תחלק אותו לכמה קבצים. וHD שוקל בערך 16 ג'יגה, וברור שצריך מחשב חזק.

• הוסף לסימניות
ולגבי בקשתך בפתיחת האשכול, אם הינך מוכן לשלם 800 ש"ח לעריכה מלאה, יש לי מישהוא טוב בשבילך. (לא אני..)

• הוסף לסימניות
כמה שעות זה 16 ג'יגה?
ומה אני צריך לשאול את הלקוח כדי לדעת אם יש לו "מחשב חזק"?
ראם מסוים? אם זה נקנה בשנה האחרונה? וינדוס 7? למה בדיוק זה קשור?

• הוסף לסימניות
לדעתי לא צריך מחשב חזק כדי לראות את החתונה שנערכה בפורמט AVC HD, אני ערכתי כזאת חתונה לאחרונה, כמובן עם מחשב חזק מכל הבחינות... וב"ה יצאה תוצאה מדהימה שראו את האיכות של הHD גם לאחר העריכה, וחילקתי את החתונה לשתי דיסקים של DVD .
שנית, הייתי מעוניין לשתף פעולה לגבי העריכת וידאו לחתונות עליהם דיברתם בפתיחת האשכול. יש לי ידע ונסיון רב בתחום.
אשמח אם תצרו עימי קשר במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
HD בפורמט AVCHD לא בטוח שלכל הלקוחות יהיה מחשב שיתמוך בזה, ישנה אפשרות של MPEG באיכות של HD זה נראה מצוין,- הסגירה היא בהתאם להגדרות של הפרויקט.
ישנה אפשרות להגדיר MBS- 35000000 וישנה אפשרות של 150000000 באפשרות הנמוכה
חתונה סטנדרטית שוקלת פחות מ- 32 גיגה. ניתן לפרמט את האון קי ל- NTFS וניתן להעביר קבצים גדולים- מנסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;681530:
לדעתי לא צריך מחשב חזק כדי לראות את החתונה שנערכה בפורמט AVC HD, אני ערכתי כזאת חתונה לאחרונה, כמובן עם מחשב חזק מכל הבחינות... וב"ה יצאה תוצאה מדהימה שראו את האיכות של הHD גם לאחר העריכה, וחילקתי את החתונה לשתי דיסקים של DVD .
שנית, הייתי מעוניין לשתף פעולה לגבי העריכת וידאו לחתונות עליהם דיברתם בפתיחת האשכול. יש לי ידע ונסיון רב בתחום.
אשמח אם תצרו עימי קשר במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

לידיעת הרוחצים....

אין אפשרות לקחת סרט HD ולהכניס אותו לדיוידי אלא אם משתמשים בדיוידי כשטח להכנסת נתונים בלבד, כמו דיסק און קי, ולא כהמרה לדיוידי עם תפריט וכו'.
וכל זה למה?
משום שדיוידי לא תומך מעל 720*576, הוי אומר PAL, ולכן כל HD שתוציאו דרך אנקור לדיוידי רגיל יומר באופן אוטומטי ל PAL.

זהו... אפשר לצאת מהמים...:)

• הוסף לסימניות
PAL זה לא קשור ל25 פרמיםבשניה ?

• הוסף לסימניות
בהקשר למה שאמר "פופקו" הנ"ל זה לא מדוייק... כי החתונה המדוברת הנ"ל נסגרה דווקא בפורמט של NTEC ולא בפורמט PAL... ובסוף יכולתי להסגור אותו לDVD בצורה מעולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;684403:
בהקשר למה שאמר "פופקו" הנ"ל זה לא מדוייק... כי החתונה המדוברת הנ"ל נסגרה דווקא בפורמט של NTEC ולא בפורמט PAL... ובסוף יכולתי להסגור אותו לDVD בצורה מעולה...

מה שפופקו העיר זה לא עניין של מדוייק או לא. זה שאתה בכלל לא הבנת את כוונתו מכיון שחסר לך קצת ידע בסיסי. בלי לפגוע בך ח"ו!
PAL וNTSC זו שיטת שידור. היא כוללת בין היתר רזולוציה. פופקו ניסה להסביר לך שברגע שאתה מכניס סרט HD לDVD אתה משנה אותו לרזולוציה של DV הווי אומר PAL. הסרט יסגר אבל הוא לא יהיה ברזולוציה של HD.
וסגירה לNTSC ממש לא קשורה למה שאתה אומר, למרות שזה טעות יסודית...

• הוסף לסימניות
יוסלה' עדין לא זכיתי להבין יש dv pal ו dv ntsc

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאי ההבנה.
מאחר ושנות לימודי הסתיימו בעידן ה- DV PAL או DV NTSC
היום בעידן ה- HD אני מתחילה להתבלבל ורוצה ללמוד על השינויים.
כמה פריימים יש בשנייה של HD?
25 או 29?
מצלמת HDV - איזה פרויקט לפתוח?
ובגלל שיש לי עוד המון שאלות בתחום הפורמטים - אשמח לקבל הפנייה לאתר או מדריך כדי ללמוד עוד.
תודה!

• הוסף לסימניות
בגדול PAL ו NTSC קיים גם בעידן הHD. הוא מתבטא במס' פריימים לשניה, ואות וידאו(סריקת נתונים) שמונע ע"י גלים שונים ב2 השיטות. (למשל מצלמת NTSC בתאורה מסוימת בארץ יכולה להתנגש עם תדרי תאורה חשמליים ולרצד במסך. העלאת שאטר פותרת את הבעיה ויוצרת בעיה אחרת..)
ההבדל בין HD לDV הוא שבDV ל2 השיטות הללו הייתה רזולוציה שונה.
בעריכה צריך לפתוח פרויקט (וגם לסגור אותו) באותם הגדרות צילום מדויקות:
* PAL/NTSC
* 16:9/3:4
* interlace/progressive
* avcintra קיימים סוגי דחיסות שונות
* XDCAM/HDCAM פורמט של סוני
* DVCPRO/DVCPROHD/DVCPRO50/DVCPROHD50
כל אלו נתונים בסיסיים שעורך צריך לדעת לפני שפותח פרויקט. פרויקט שלא נפתח נכון עלול לגרום לרינדורים מיותרים. ופרויקט שלא נסגר נכון עלול לגרום לריצודים וכל מיני תקלות אחרות.

• הוסף לסימניות
באתר של ערן שטרן יש הרבה חומר על קידודים ושיטות יצוא שונות.
שם בוודאי תוכלו להעשיר, לפתח את הידע ולפתור הרבה שאלות.

• הוסף לסימניות
הרעיון בגדול (חוץ מהאיכות) שפעם היה צריך לסגור סרטים לפי אמריקה(NTSE) וארופה
(PAL) והיום בHD לכולם זה עובד באותה שיטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה