כללי דרוש | עורכת לסרט קצרצר בירושלים

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוחה שלי מחפשת משהי שתערוך לה סרט, יש לה קטעי הסרטה קצרים של ילדים, וצריך לחבר אותם, עם מינימום של עיבוד והשקעה, זה לערב הורים, אז כמובן גם במינימום מחיר, משהי רוצה לעשות לה?

• הוסף לסימניות
אם זה באמת משהו כזה פשוט, אני קצת מתמצאת בנושא. לא בשביל לערוך סרט רציני, אבל כבר ערכתי כמה וכמה סרטים פשוטים. (בעיקר משפחתיים).
מה שכן - אני אשדודית, לא בדיוק בירושלים,
זה עוזר לך משהו?

• הוסף לסימניות
אם זה כ"כ פשוט תעשי לה את במובי מייקר. מה יותר פשוט מיזה....

• הוסף לסימניות
זה פשוט ממש, פחות או יותר לחבר קטעים, בלי ביצועים מיוחדים.
כמובן היא תשמח, רק בלי תוספת תשלום.... אין מי שישלם לה.
היאירושלמית, ותצטרך לשבת ולהראות מה לפני ואחרי מה.... חבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;80554:
אם זה כ"כ פשוט תעשי לה את במובי מייקר. מה יותר פשוט מיזה....

הכל פשוט, רק צריך זמן!!!!! מצרך נדיר.......

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שהחברה פה פשוטים מדי בשביל לעשות דברים פשוטים כאלו...

אני רק מחכה שונתנו יגיע ויסביר למה אסור לעשות את זה במחיר פשוט. :)

• הוסף לסימניות
מתחילות או מתלמדות או כאלו שיש להן זמן, ישושו על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמי;80596:
אני רק מחכה שונתנו יגיע ויסביר למה אסור לעשות את זה במחיר פשוט. :)

מותר הכל.
אפילו ב10 ש"ח לשעה כדאי לעבוד, העיקר לקבל את העבודה.
בעצם, אפשר לעבוד ב5 ש"ח, מה לעשות. יש מתחרים בשוק.
ואולי נעשה בחינם, העיקר זה שאפשר לשים קרדיט. ככה יודעים שאני קיים.
ובינינו, אני חייב לשלם לו על זה, כי אני לומד כל הזמן כשאני על התוכנה. דמי לימוד.

• הוסף לסימניות
נסחפנו...
היא מעונינת לשלם, רק לא בשמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;80692:
רק לא בשמים.
היא יכולה לשלם במזומן, וכאן, בעולם הזה.
ועוד משהו, אנחנו יודעים את זה. זה היה כתגובה לירושלמי. ובעיקר לחדד את האבסורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה