דרוש מידע דרוש עו"ד תותח לטיפול שורש במעסיק גזלן בתחום הגנים.

• הוסף לסימניות
עו"ד ענת שני רבה.
מצוינת עם ניסיון -בעבר כמדומה לי הצליחה עם תביעה של רשת הגנים של אגו"י
שיהיה בהצלחה לכולם
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכולם יקפצו עלי...
יש לי קרובת משפחה שעובדת הרבה שנים באחת הרשתות הגדולות,
והיא אמרה לי לאחרונה שאין לה בכלל תלונות על ההנהלה.
יש לפעמים תלונות קונקרטיות על ההתנהלות פה ושם אבל בגדול היא ממש מרוצה.
נ. ב. יכול להיות שזה תלוי רשת / עיר / מפקחת.
או שהיא לא יודעת על הזכויות הנרמסות שלה...:(
כדאי שהיא מקבלת שכר על כל השעות. שמקבלת תשלום על 2 נסיעות ליום. שמקבלת דמי הבראה , פנסיה (+הפקדה מלאה) ימי חופשה וכו'
בלי להחזיר עודף לרשת וכו'

• הוסף לסימניות
או שהיא לא יודעת על הזכויות הנרמסות שלה...:(
כדאי שהיא מקבלת שכר על כל השעות. שמקבלת תשלום על 2 נסיעות ליום. שמקבלת דמי הבראה , פנסיה (+הפקדה מלאה) ימי חופשה וכו'
בלי להחזיר עודף לרשת וכו'
אני יודעת שבעלה מבין בכל הניואנסים של יחסי עובד מעביד והוא גם כן מרוצה

• הוסף לסימניות
אני מתפלא איך אף אחד עדיין לא אמר את הדבר הפשוט שחובה להתייעץ עם רב מוסמך קודם, לפני שתובעים בבית משפט.
אחרת עלולים להכשל בעוון החמור של הליכה לערכאות שהולך עליהם נקרא מרים יד בתורת משה! (שו"ע חו"מ סי' כ"ו), וגם כל הכסף שהוציא זה גזל.
כי זאת יש לדעת: לא כל פעם שפגעו בך זאת אכן סיבה הלכתית לתבוע כסף
אנשים נכשלים בזה כל הזמן וזה נורא ואיום, יותר נורא מהפגיעה, זה נורא האיסור החמור של הליכה לערכאות, ובכלל האם ניסיתים קודם לתבוע את המנהל בבית דין? בלי זה אף רב לא יתיר לכם ללכת לבית משפט.
דוגמא קטנה:
אם היה סיכום מראש עם הגננת שהיא מוותרת על חלק מזכויותיה, והיא הסכימה אפילו בלית ברירה, אז היא לא יכולה אח"כ לתבוע, גם אם הסיכום הוא לא חוקי, אך הוא תקף הלכתי, ואשמתך שהסכמת.

• הוסף לסימניות
פינדרוס טען בריאיון היום שהשכר הגגנות - יהיה תוספת וילך ישר לגננות ולא דרך המעסיק

• הוסף לסימניות
פינדרוס טען בריאיון היום שהשכר הגגנות - יהיה תוספת וילך ישר לגננות ולא דרך המעסיק
מקשקש בשכל.
אין כזה דבר..
כל העסקה של הגננות החרדיות עוברת דרך המוסדות. כך שהתוספת עוברת דרך המעסיק השאלה אם הוא יעביר הלאה או ישאיר קצת בכיסו..

• הוסף לסימניות
אם היה סיכום מראש עם הגננת שהיא מוותרת על חלק מזכויותיה, והיא הסכימה אפילו בלית ברירה, אז היא לא יכולה אח"כ לתבוע, גם אם הסיכום הוא לא חוקי, אך הוא תקף הלכתי, ואשמתך שהסכמת.
?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה