דרוש מתכון דרוש- פינגר פוד שיציץ אלינו מהמקרר, מהארון וממגירת החטיפים :)

• הוסף לסימניות
מכירים את זה?
פותחים את המקרר.
סוגרים
פותחים שוב
לוקחים קובית שוקולד.
סוגרים
פותחים את הארון
סוגרים
פותחים
לוקחים קרקר
סוגרים
שוב למקרר
פותחים סוגרים
שוב לארון
ואז למגירת החטיפים
............

וכו על זאת הדרך

טוב,
אז אני צריכה רעיונות ומתכונים לפינגר פוד או מאכלים או חטיפים בריאים וטעימים שיוכלו לחטוף ויקרוץ מהמקרר / מהארון / מהחטיפים או אפילו מהמקפיא

• הוסף לסימניות
הכי קל וטעים בטירוף!!!!!
מלאווח מורחים על זה צ'ילי מתוק (רוטב) מחלקים לשמונה כמו פיצה ומגלגלים לקראוסון ולתנור....
יוצא טעים וקליל.
אותו דבר בגירסה המתוקה - רק במקום צ'ילי מכנים קוביה של שוקולד חלבי או מריר ומגלגלים לקראוסון אופים עד להזהבה, אבקת סוכר - מעדן עולמי...
בהצלחה!

כשאני אזכר בעוד ארשום....;)

• הוסף לסימניות
אם בבריאות עסקינן
אכנס לנעלי (הבית) של הדיאטניות:

לחתוך ירקות ופירות שיחכו מוכנים במקרר בשקיות\צלחת\שיפודים כדי שלא להתפתות

אפשר להכין מאפינס קטנים, מלוחים או מתוקים
קציצות ירקות מטוגנות, אם לא בדיאטה, אם בדיאטה-אפויות

• הוסף לסימניות
הכי קל וטעים בטירוף!!!!!
מלאווח מורחים על זה צ'ילי מתוק (רוטב) מחלקים לשמונה כמו פיצה ומגלגלים לקראוסון ולתנור....
יוצא טעים וקליל.
אותו דבר בגירסה המתוקה - רק במקום צ'ילי מכנים קוביה של שוקולד חלבי או מריר ומגלגלים לקראוסון אופים עד להזהבה, אבקת סוכר - מעדן עולמי...
בהצלחה!

כשאני אזכר בעוד ארשום....;)

טעים.....כן
בריא............קצת פחות

• הוסף לסימניות
לחתוך ירקות ופירות שיחכו מוכנים במקרר בשקיות\צלחת\שיפודים כדי שלא להתפתות
אם יש לך קופסאות של טפוואר זה הכי טוב
חותכים פירות קיץ ושמים בקופסא כזו זה נשאר טרי ורענן כאליו חתכו עכשיו
כנ"ל לירקות
זה מחזיק שבוע במקרר כמו טרי

• הוסף לסימניות
עוגיות קוואקר! טעים ונחטף ויחסית בריא.
אני מכינה את אלו מהבלוג "בישול בזול".

• הוסף לסימניות
מהמקפיא- שעועית ירוקה קפואה. לא להאמין, אבל זה ממכר.
אפשר גם להכין איגלו ממיץ טבעי באצבעות של כפפה חד פעמית (אם אפשר לא משומשת בבקשה)

מקרר- אצבעות גבינה צהובה לנוהגים
מאפינס מלוחים/פשטידה בתבנית שקעים
כדורי תמרים ואגוזים
לביבות גבינה מלוחות

ארון- קרקר תוצרת בית
אגוזים ושקדים
חטיפי גרנולה תוצרת בית
ערמונים קלופים קנויים

תגידו אם צריך מתכונים

• הוסף לסימניות
צריך תודה......

• הוסף לסימניות
וואו.. עוד משהו טעים - לוקחים שוקולד מריר וגם חלבי ( חבילה שלימה כל אחד) מכניסים לתבנית חד פעמית ביחד עם חמאת בוטנים וטחינה גולמית - ( שפיכה) מכניסים לתנור להמסה מלאה בלי שישרף, מוציאים מהתנור, מערבבים, ומוסיפים קורנפלקס ופצפוצי אורז, מכניסים למנג'טים ומקפיאים....

• הוסף לסימניות
של הקרקר וחטיפי גרנולה

• הוסף לסימניות
אם כבר-
אני מחפשת חטיף אנרגיה שאפשר לחתוך למלבנים יפים!
אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
ואו.. עוד משהו טעים - לוקחים שוקולד מריר וגם חלבי ( חבילה שלימה כל אחד) מכניסים לתבנית חד פעמית ביחד עם חמאת בוטנים וטחינה גולמית - ( שפיכה) מכניסים לתנור להמסה מלאה בלי שישרף, מוציאים מהתנור, מערבבים, ומוסיפים קורנפלקס ופצפוצי אורז, מכניסים למנג'טים ומקפיאים....
את יכולה לשטח את זה, להקפיא ולחתוך....

• הוסף לסימניות
אם יש זמן: להכין מראש קופסא מחולקת [ קניתי פלסטיק כזו שמיועדת לכלי תפירה בכלל ] ובה חסה שטופה+ ירקות חתוכים אפשר גם תוספות מעניינות כמו בבר סלטים
אולי גם רוטב טעים... וככה להכין סלט מגוון ומהיר
-גרנולה ביתית ויוגורטים ביו
-תמרים בדוקים מראש בקופסא אטומה
-ענבים קפואים על שיפוד...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
של הקרקר וחטיפי גרנולה
קרקרים מהאתר 10 דקות, מכינה בלי הגבינה:
חטיפי גרנולה- ממשפחה באנגלית. כאן המתכון המקורי באנגלית:
אני מערבבת בשקית הקפאה עבה ואז אפילו אין לי כלים לשטוף. רק צריך לערבב בעדינות וללוש היטב דרך השקית.

2/3 כוס שמן
2/3 כוס דבש או סילאן- אפשר פחות
1/3 כוס סוכר חום
1 כפית וניל
1 כוס קמח מלא
1 כפית סודה לשתיה
4.5 כוס קוואקר עבה (לא אינסטנט)

אפשרויות לגיוון:
מעט קינמון
להוסיף שוקוציפס
להחליף 1/2 כס קוואקר בקוקוס

לערבב הכל היטב
לשטוח בתבנית תנור עם נייר אפיה. אצלי נשאר רווח של כ2 ס"מ לאורך. (אני הופכת את השקית על היד, וכמו כםםה משטחת איתה את העיסה)
לאפות 15 ד' בחום 180, עד שמזהיב
לקרר מעט (לא לגמרי) ולחתוך למלבנים. כשמתקרר לגמרי קשה לחתוך.
אפשר לאפות טיפה יותר ליותר קריספיות, או פחות לקצת יותר רך.

• הוסף לסימניות
לגמרי.
כתבתי שלא תאמינו לי...
רעיון של הקטנטנים שלי, כל פעם שהכנתי שעועית ירוקה ביקשו לטעום מהקפואים, והחלטתי לנסות גם...
לפעמים אנחנו לוקחים שקית אוכל עם חופן קפואים כאלו כשיוצאים לגינה

• הוסף לסימניות
לגמרי.
כתבתי שלא תאמינו לי...
רעיון של הקטנטנים שלי, כל פעם שהכנתי שעועית ירוקה ביקשו לטעום מהקפואים, והחלטתי לנסות גם...
לפעמים אנחנו לוקחים שקית אוכל עם חופן קפואים כאלו כשיוצאים לגינה

חשבתי אני היחידה :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה