דרוש פלייבק עבור עמותת צדקה

• הוסף לסימניות
לעמותה קטנה לנשים ממשפחות עם אסונות ל"ע
דרוש פלייבק למצגת עבור תוכנית

פלייבק של השיר 'שאי סביב עינייך'
פלייבק של השיר 'התעוררי התעוררי כי בא עורך' (הרגוע של קבלת שבת)

מי שיוכל לעזור יזכה במצווה גדולה
ניתן לשלוח אלי לפרטי גם, או להעלות. תודה!!

• הוסף לסימניות
אפשרי גם בתשלום סמלי, למי לפנות?

• הוסף לסימניות
אני אשמח לתת אבל אין לי את השירים האלה..
אם תרצו משהו אחר, בשמחה

• הוסף לסימניות
למתי את צריכה את זה?מה הדד ליין?
ניתן לקנות אצלי פלייבקים בכל מיני רמות, החל מ-80, תלוי כמה רוצים להשקיע
אני מבינה שאתם מחפשים משהו די מינימלי ולא יקר, ייתכן שאוכל לעשות הנחה משמעותית.
באיזו עמותה מדובר?
התקשרי אלי לטלפון 0504171390 ואשמח לראות במה אוכל לעזור
בהצלחה רבה
אסתר פת
אולפני הפילהרמונית

• הוסף לסימניות
היי, אני בונה מקצבים ופלייבקים מקצועיים במיוחד. עובד עם גלעד פוטולסקי.
מידי/MP3, לפי דרישת הלקוח. מחירים הוגנים.

לפרטים:
058-7808-981, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים,
וטיפ בשבילכם-
כדאי לפתוח אשכול אחד חדש מאשר להציף עשר אשכולות לא רלוונטיים.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה