דרוש פסיכולוג- העט השתגע!!!

• הוסף לסימניות
היי חבר'ה!
לאחרונה התקנתי את התוכנה מחדש (מנגה) ומאז זה קורה כל הזמן:
צפה בקובץ המצורף 250580
כל פעם שאני מרחיקה/מגדילה את התצוגה של הדף, הוא משתבש לגמרי ואני צריכה להמתין עד שהוד מעלתו יתאפס (זה לוקח כ- 10 שניות מורטות עצבים כל פעם)
כמעט בלתי אפשרי לעבוד ככה.
יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין עוד פעם את התוכנה? (אם לא תהיה ברירה זה מה שאני יעשה, אם כי התוכנה איננה אצלי ואני צריכה לבקש שוב מהטכנאי- מינוס יום יומיים עבודה שלי)
את העט התקנתי כבר 500 פעמים, וזה לא עוזר!
דחוף דחוף!
בתודה ענקית מראש!
יום נעים:)

קבצים מצורפים

• עזרה.PNG
    KB 94.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לצערי שום פיתרון שם לא עוזר לי.
למישהו יש איזהו פתרון אחר?:eek:

• הוסף לסימניות
ניסית להוציא את החוד של העט ולהחזיר?
זה הדבר היחיד שעזר לי, בעצת הניק שאול יצחק
עם פינצטה.

• הוסף לסימניות
זה פעם עזר לי במצב שלך-

"עוד עיצה ותיקה של דן בר לב התותח -
לפתוח במנגה
file
preferences
ובשורה - tablet service to use
לשנות את הבחירה לאופציה השניה. "

ותסגרי את המנגה ותפתחי, ואם זה עכשיו לא עובד טוב, שוב תחזירי אותו למצב הקודם כנזכר לעיל, וכל הבעיות ייעלמו!
תעדכנניינננוינו.
(תעדכני אותנו.)
<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1731356:
זה פעם עזר לי במצב שלך-

"עוד עיצה ותיקה של דן בר לב התותח -
לפתוח במנגה
file
preferences
ובשורה - tablet service to use
לשנות את הבחירה לאופציה השניה. "

ותסגרי את המנגה ותפתחי, ואם זה עכשיו לא עובד טוב, שוב תחזירי אותו למצב הקודם כנזכר לעיל, וכל הבעיות ייעלמו!
תעדכנניינננוינו.
(תעדכני אותנו.)
<!-- / message --><!-- sig -->
לעשות ככה? כי זה לא עוזר.
איזה באסה!
צפה בקובץ המצורף 250627

קבצים מצורפים

• שאלה.PNG
    KB 40 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1731297:
ניסית להוציא את החוד של העט ולהחזיר?
זה הדבר היחיד שעזר לי, בעצת הניק שאול יצחק
עם פינצטה.

ניסיתי כבר 800 פעמים. וזה לא עוזר.
ודווקא זה נשלף אחלה עם השיניים... (הפיצנטה כמעט והרסה לי ת'חוד!)

• הוסף לסימניות
מישהו?
אולי בכל אופן???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1732208:
מישהו?
אולי בכל אופן???

כמה שאלות
א. איזה דגם העט
ב. איזה מנגה סטודיו יש לך
ג. האם זה קורה גם בשאר התוכנות או רק במנגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1732482:
כמה שאלות
א. איזה דגם העט
ב. איזה מנגה סטודיו יש לך
ג. האם זה קורה גם בשאר התוכנות או רק במנגה

עכשיו פתחתי שוב את המחשב ופתאום אני שמה לב שמשהו חסר לי--- הנס קרה איכשהו והצבע מפסיק להשפריץ לכל עבר (אם כי מפעם לפעם הוא נזכר שהוא בעצם בעייתי וחוזר להשתולל לשניה-שתיים):)
אז אם בכל אופן יש עוד פיתרונות כלשהם- אשמח לשמוע במקרה והמטופל הסורר יחליט להתחרט--- גם ככה הוא לפי המצברוח.
אז התשובות הן:
א. אינטוס CTH-480 טאצ'
ב. 5EX
ג. עכשיו זה כבר לא ראיה שהכל בסדר (השניה בדקתי בפוטושופ) אבל שבוע שעבר שיחקתי קצת במייפינט והיה בסדר גמור.
תודה על העזרה והאכפתיות!

• הוסף לסימניות
אפ.
חזר להשפריץ, ובגדול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה