כללי דרוש פתרון | אקרובט, Watched folders, פתיחת PDF אוטומטית

• פותח הנושא RCpro
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  1. אני עצלן.
  2. אני לא מעוניין להשתמש במדפסת PDF (אני רוצה שהקובץ ידוסטלר בשלימותו, בבת אחת, ולא בחלקים. חוצמזה, שככה אני אוהב, להשתמש ככל שניתן בפונקציות המובנות).
  3. אני יכול לייצר קובץ PS, באמצעות יצוא ישירות מהתוכנה (מעין דרייבר מובנה, כמו באינדי).
  4. אני יכול למקם אותו ב'תיקייה מושגחת' של הדיסטילייר (Watched folders), ואז הוא מדוסטלר אוטומטית.
אבל מרוב שאני עצלן... אני רוצה שאקרובט יפתח אותו אוטו'.

כל פתרון יתקבל בברכה, גם של צד שלישי.
פיתרון לדוגמה: תוכנה (חיצונית) שמשגיחה על תיקייה, וכל פעם שמודבק שם קובץ, מריצה עליו את הפקודה START. באותו רגע הוא ידוסטלר, ואפשר להגדיר בדיסטלייר שיפתח אוטומטית את הקובץ לאחר הדיסטלור (ההגדרה לא עובדת על קבצים שמדוסטלרים אוטומטית מ'תיקייה מושגחת').

נ.ב. פרסמתי ב-2 הפורומים עקב מוזריות השאלה. עמכם הסליחה.

• הוסף לסימניות
זהו. התייאשתי.

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון לפתרון נוסף באופק, אך אשמח מאד לשמוע גם, זה נשמע טוב הסדר כזה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה