אינדיזיין דרוש פתרון שכל טקסט בסוגריים יהפוך להערות שוליים

• הוסף לסימניות
המחבר כתב הערות בסוגריים, ועכשיו התחרט ורוצה שזה יהיה הערות שולים ממוספרות.
אני מחפש פתרון באינדיזיין, אולי גרפ ואולי רעיון אחר, שכל טקסט בתוך סוגריים יהפוך להערות שוליים.
(בין אם ע"י מציאת הסוגריים עצמם, ובין אם ע"י מציאת סגנון התו שהוחל על כל מה שבסוגריים)
וגם, אם אפשר אז תוספת: שתהיה הגבלה לזה, שבמס' תווים נמוך ישאר כמו שהיה.
תודה רבה לעוזרים

• הוסף לסימניות
אם הספר עדיין לא מעומד, ניתן לעשות זאת בקלות בוורד למי שיש את השימושי לוורד ואז לייבא את זה חזרה לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
אם הספר עדיין לא מעומד, ניתן לעשות זאת בקלות בוורד למי שיש את השימושי לוורד ואז לייבא את זה חזרה לאינדיזיין
לכאורה מדובר בספר לא מעומד, בכל אופן בפעולה זו הוא וודאי יצטרך לעמד מחדש.

• הוסף לסימניות
כבר מעומד (עכ"פ מעוצב), אבל אם מה שצריך זה להעתיק לוורד אז נעתיק.
אשמח להסבר איך עושים את זה בוורד. (אין לי את התוסף, אולי אקנה ואוסיף את מחירו ללקוח. אך באם זה לא יתאפשר, אשמח לדעת אם יש פתרון אחר)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את השימושי לוורד ניתן לקנות את @ישורון קובי אבל אני מאמין שיש פתרונות באינדיזיין לעניין הזה בלי הבלאגן של להעביר לוורד אולי @אברהם יוכל לעזור לך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מחפש פתרון באינדיזיין, אולי גרפ ואולי רעיון אחר, שכל טקסט בתוך סוגריים יהפוך להערות שוליים.
(בין אם ע"י מציאת הסוגריים עצמם, ובין אם ע"י מציאת סגנון התו שהוחל על כל מה שבסוגריים)
תודה רבה לעוזרים

1. חיפוש והחלפה לסוגריים, ואז יש כזה סקריפט חינמי נראלי שממיר סימן מסוים <כמו זה> להערות שוליים, תגגל באנגלית.
2. תוכל לפני כן באמצעות GREP למצוא סוגריים קצרות ולהחליף אותם לסימן זמני אחר, כדי שהפעולה הקודמת לא תהפוך גם אותם
3. אפשר גם לבקש מבינה מלאכותית להכין לך כזה סקריפט יעודי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ביקשתי מצ'אט GPT כמה פעמים לעשות לי סקריפטים שונים, מעולם הוא לא הצליח להגיע למשו טוב ורוב הפעמים הייתה תוצאה של שגיאה
אם יש למישהו נסיון, הציבור (לא רק אני..) כמה להסבר קצר..
תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעוזרים

כבר מעומד (עכ"פ מעוצב), אבל אם מה שצריך זה להעתיק לוורד אז נעתיק.
אשמח להסבר איך עושים את זה בוורד. (אין לי את התוסף, אולי אקנה ואוסיף את מחירו ללקוח. אך באם זה לא יתאפשר, אשמח לדעת אם יש פתרון אחר)

לאליעזר אביחיל יש סקריפט להמרת סגנון גרפ להערות שולים.
(קניתי לפני שבועיים)

המייל שלו: eliezeravihail

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי מצ'אט GPT כמה פעמים לעשות לי סקריפטים שונים, מעולם הוא לא הצליח להגיע למשו טוב ורוב הפעמים הייתה תוצאה של שגיאה
אם יש למישהו נסיון, הציבור (לא רק אני..) כמה להסבר קצר..
תודה
השתמשתי כמה פעמים בקלוד לכתיבת סקריפטים לאינדיזיין. לרוב עבד טוב, אבל לפעמים היה צריך להתכתב איתו על הבעיות של הסקריפט עד שהצליח לפתור. לא תמיד עבד [אם כי, כידוע ב-ai, הרוב תלוי בפרומט].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה