נשמח אם משהו מהמנהלים יוכל להעביר לפורום צילום. דרוש צלם לבר מצוה בתאריך ט"ו תמוז, 28/6 בבני ברק.
ח חוי ג משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי • 14/5/18 הוסף לסימניות #1 נשמח אם משהו מהמנהלים יוכל להעביר לפורום צילום. דרוש צלם לבר מצוה בתאריך ט"ו תמוז, 28/6 בבני ברק.
ק קלוזאפ משתמש מקצוען הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 14/5/18 הוסף לסימניות #2 אני הייתי מאד מרוצה מהניק @משה אשכנזי@צילום מקצועי מומלץ מאד!!! צילם לי ארוסין יצאו תמונות מצוינות ונתן שירות מעולה!!! המס' שלו 052-7182268
אני הייתי מאד מרוצה מהניק @משה אשכנזי@צילום מקצועי מומלץ מאד!!! צילם לי ארוסין יצאו תמונות מצוינות ונתן שירות מעולה!!! המס' שלו 052-7182268
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 14/5/18 הוסף לסימניות #3 ממליצה על @יואל ארלנגר צילם לנו בבר מצוה והיינו מרוצים מאד! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יואל ארלנגר - קקטוס אוהב קצת מהכל מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 14/5/18 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י רותי המניק: ממליצה על @יואל ארלנגר צילם לנו בבר מצוה והיינו מרוצים מאד! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה אני לא פנוי
נכתב ע"י רותי המניק: ממליצה על @יואל ארלנגר צילם לנו בבר מצוה והיינו מרוצים מאד! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה אני לא פנוי
C Cבלה משתמש מקצוען צילום מקצועי • 14/5/18 הוסף לסימניות #5 אני ממליצה על @משה2013 צילם אצלינו בבר מצוה . שירות מעולה תמונות יפות.
ח חוי ג משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי • 14/5/18 הוסף לסימניות #6 הקפצה
ח חוי ג משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי • 15/5/18 הוסף לסימניות #7 הקפצה
אסתי !! מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן מנהל מנוי פרימיום סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה • 16/5/18 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י חוי ג: נשמח אם משהו מהמנהלים יוכל להעביר לפורום צילום. דרוש צלם לבר מצוה בתאריך ט"ו תמוז, 28/6 בבני ברק. לחצ/י כדי להרחיב... העברתי.... https://www.prog.co.il/threads/דרוש-צלם-לבר-מצווה.362371/
נכתב ע"י חוי ג: נשמח אם משהו מהמנהלים יוכל להעביר לפורום צילום. דרוש צלם לבר מצוה בתאריך ט"ו תמוז, 28/6 בבני ברק. לחצ/י כדי להרחיב... העברתי.... https://www.prog.co.il/threads/דרוש-צלם-לבר-מצווה.362371/
אסתי !! מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן מנהל מנוי פרימיום סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה • 16/5/18 הוסף לסימניות #11 ממליצה על @ראובן 10 ראובן וידמן
מ משה2013 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 16/5/18 הוסף לסימניות #12 נכתב ע"י Cבלה: אני ממליצה על @משה2013 צילם אצלינו בבר מצוה . שירות מעולה תמונות יפות. לחצ/י כדי להרחיב... תפוס
נכתב ע"י Cבלה: אני ממליצה על @משה2013 צילם אצלינו בבר מצוה . שירות מעולה תמונות יפות. לחצ/י כדי להרחיב... תפוס
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת