דרוש - צלם מוטס

• הוסף לסימניות
לבעלי תעוזה ויצר הרפתקנות...
מיזם ויקיאויר של ויקפדיה מחפש צלם מתנדב שמעוניין לצלם את הארץ מלמעלה.
הטיסה יוצאת ממגידו ב-3 לינואר בשעה 10:00 בבוקר במטוס קל עם טייס מנוסה.
לאחר הטיסה ידרש המתנדב לקטלג ולהעלות את תמונותיו למיזם ויקישיתוף של ויקיפדיה.
דרישות:
* מצלמת DSLR
* יכולת צילום זריזה - הנוף חולף מהר...
* אפליקציה חינמית לטלפון לצורך תיעוד נתיב הטיסה עם GPS.
* אומץ.

שימו לב שהצלם המתנדב עולה לטיסה על אחריותו האישית בלבד והוא יצטרך לחתום על טפסים בהם הוא מצהיר על כך.

לפרטים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

המודעה מופנית לנשים ולגברים כאחד.

• הוסף לסימניות
אני מתנדב לעשות את זה, שרק יקנו לי D810 וכמה עדשות, אני
כבר יעשה את העבודה בחינם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2363884:
גולן,יש מצב שימצאו איזה פראייר:D

רק אחד? - בטח יש שם תור.........

• הוסף לסימניות
סליחה..... ויקיפדיה כולו מושתת על התנדבות, והשירות שלהם חינמי.
לחלוטין לגיטימי שיחפשו מתנדבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;2363895:
סליחה..... ויקיפדיה כולו מושתת על התנדבות, והשירות שלהם חינמי.
לחלוטין לגיטימי שיחפשו מתנדבים.

אני הייתי מעדיף לתרום את כישוריי למי שאני כן מעריך.

• הוסף לסימניות
זה עסק של אינטרסים-
יש כאלה שישמחו ויהנו מטיסה כזו ומצילומים כאלה (תלוי כמובן גם בשאלה של מי הזכויות שימוש אחר כך)- שיהנו.

• הוסף לסימניות
אני מוכנה להציע את שירותי, לצילום בלבד.
נשמע לי מטורף העבודה אח"כ.

• הוסף לסימניות
חברה, כל ויקיפדיה זו התנדבות אחת גדולה.
התגובות כאן הזויות.

• הוסף לסימניות
נחמי צודקת
אם לא היה לי פחד ממטוסים הייתי מסכימה בכיף
יש כאלו שזה יכול אפילו להיות עבורם חוויה ,לא?

• הוסף לסימניות
אני מוכן בתנאי שיביאו אוכל טוב לטיסה, + שיתנו לי קורס צילום חינם בחו"ל + התחייבות כתובה מויקיפדיה שכל הערכים הנוגדים את היהדות- ימחקו לאלתר.
(כי אם כבר מציבים להם דרישות, בואו נלך עם זה קדימה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2367121:
אני מוכן בתנאי שיביאו אוכל טוב לטיסה, + שיתנו לי קורס צילום חינם בחו"ל + התחייבות כתובה מויקיפדיה שכל הערכים הנוגדים את היהדות- ימחקו לאלתר.
(כי אם כבר מציבים להם דרישות, בואו נלך עם זה קדימה...)

סבבה. שאלתי אותם- הם לא מוכנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה