דרוש צלם מקצועי!

• הוסף לסימניות
לאירוסין
מישהו טוב!!
יש דבר כזה?
השבוע ליום רביעי
ה' חשוון לאולם בבית וגן
במחיר 350-400 שח (זה מה שמהשפחה מרשה לעצמה אז אפשרי משהו מתחיל אבל עם תמונות איכותיות וטובות)
מעונינים לקבל רק דיסק עם תמונות!
הצעות ודוגמאות לתמונות ניתן לשלוח לי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היה לאחותי ברית בשישי האחרון והצלם לקח 400 שח הוא היה יצירתי ביותר!!!עשה תמונות לא שגרתיות ולא הפסיק לתקתק במצלמה מעניין אותך מספר שלו?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה הרבה שלוקחים כזה זול אם תמונות איכותיות ומקצועיות

• הוסף לסימניות
לגיטימי לחפש צלם במחיר הנ"ל, לגטימי לבקש צלם מקצועי עם תוצאות מעולות
אבל זה לא הולך ביחד

אם הוא מקצועי ומוציא עבודה ברמה גבוהה - למה לו לקחת 400 כשהוא יכול לקחת 1200 - 1500?

• הוסף לסימניות
היה לאחותי ברית בשישי האחרון והצלם לקח 400 שח הוא היה יצירתי ביותר!!!עשה תמונות לא שגרתיות ולא הפסיק לתקתק במצלמה מעניין אותך מספר שלו?

כן, מעניין מאד , אשמח

לגיטימי לחפש צלם במחיר הנ"ל, לגטימי לבקש צלם מקצועי עם תוצאות מעולות
אבל זה לא הולך ביחד
אם הוא מקצועי ומוציא עבודה ברמה גבוהה - למה לו לקחת 400 כשהוא יכול לקחת 1200 - 1500?

צודק!
לכן אני מבקשצ לא צלם ואוו אבל שיהיה לו מצלמה אכותית וידע לצלם, גם לא הכי ברמה זה בסדר, אבל רק שלא יצאו לי תמונות מעוותות או שרופות, אני צריכה תמונות למזכרת מהאירוסין!

אם יש לכם מי להציע לי, אשמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה