עזרה דרוש רו''ח לביצוע החזר מס בסכום של 4000 שח

• הוסף לסימניות
הסיטואציה מוזרה, אתה אומר שהגשת דוח שנתי לשנת 2019 כי היית עצמאי? א"כ, גם אם לא הכנסת את ה 106 הנ"ל לדיווח, חתכן ומס ההכנסה הכניס לחישוב את ה 106 שלא דווח, כי יש להם את המידע הזה. בד"כ הם שולחים פניה למייצג/לנישום בדרישה להשלמת חוסרים. אך נתקלתי במקרים בהם הם הוסיפו את ההכנסה באופן ייזום. בכל אופן, ממליצה לך להוציא מהאזור האישי שומה לשנת 2019 ולבדוק האם כבר נקלטה ההכנסה ממשכורת הזו וגם המס שלה. אם לא נקלט, הרו"ח שלך גם יכול לבדוק בקלות האם חסרים מסמכים להשלמה, ואז הוא רק מצרף את הטופס הזה ושלום. (אא"כ יש דברים נוספים שיש לתקן שם)
ובכן , נציג השומה ענה לי בזה"ל: חלה התיישנות של שנת המס 2019
כלומר שאין אפשרות לשנות את השומה ההיא.
האם ניתן לעשות משהו - לדעתך?

• הוסף לסימניות
קח בחשבון שהגיוני שמייצג אחר לא יקח לך הרבה פחות, לעשות יצוג ללקוח זה די כאב ראש ולוקח כמה ימים טובים.
אם אתה רוצה עזרה לעשות את זה לבד אתה יכול לפנות אלי, מקווה שאוכל לעזור.
שילמתי השנה כ- 10500 מס מתוכם 7500 בערך רווחי הון אני מתכנן לתרום 35000 ש"ח אשמח אם תוכל לכתוב לי מה אני צריך לעשות ומתי?

• הוסף לסימניות
שילמתי השנה כ- 10500 מס מתוכם 7500 בערך רווחי הון אני מתכנן לתרום 35000 ש"ח אשמח אם תוכל לכתוב לי מה אני צריך לעשות ומתי?
זה נשמע שצריך להגיש דוח אישי.
חשוב- על התרומות ניתן להזדכות בשנת המס בה הן שולמו בפועל, לכן צריך שהכסף ישולם לפני תום שנת המס.
עושים את זה לאחר תום שנת המס, מכניסים בדוח את כל ההכנסות שהיו ומצרפים את האסמכתאות (טופס 106, טופס 867 מהבנק או מסמך דומה לגבי רווח ההון, קבלות בגין התרומות) מכניסים כל דבר בשדה המתאים (כתוב ב106 וב867)
משדרים (המלצה שלי- בשלב זה להראות את הדוח למישהו שמבין בזה, שיוודא שהכל נכון ומתאים) ומגישים.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות, פה או באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה