כללי דרוש רעיון למודעה בלי רעיון

• הוסף לסימניות
בעבר העליתי כאן קמפיין של קלאס ספורט.
בזמנו, בעלה של הלקוחה לא אהב את המודעות, ולא הצלחנו להגיע להבנה מה הוא כן רוצה אז הקפאנו את הענין.
כעת, היא פנתה אלי והפעם עם בקשה יותר ברורה: בעלה פשוט רוצה מודעה בלי רעיון. אבל שתהיה חזקה.

מישהו יכול לעזור לי?

תודה מראש.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=40915

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה נטו בתחושה ספורטיבית

• הוסף לסימניות
תפתחי את המקומונים ותעקבי אחרי מודעות פרסום של חנויות בגדים שתופסות את העין. בד"כ כשנותנים למערכת עיתון לעצב מודעה של מכירות הם פשוט כותבים את מה שיש לחנות להציע בצבע בולט (פחות או יותר), פונט טוב, (או לא כ"כ) טיפוגרפיה נכונה (משתדלים, יש להם מיליון כל שבוע)ובלי שום רעיון, כלומר הם לא מריצים קמפיין אלא מודעה מכירתית בלבד.
תבדקי את הטובות מביניהן ואת כגרפיקאית פרטית תעשי את הכי טוב. רק(...) שיבלוט וימכור.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה, היום התחילו חברות הספורט הגדולות לעצב בסגנון קוסמי(אם אפשר להגדיר את זה כך) אובייקט במקיף אותו איזה בליל של צבעים ואורות וכוכבים. יש משהו כזה על הקיר בכניסה לי-ם, ב"נ אני אעלה לפה

• הוסף לסימניות
לפי מה שנראה שהם מחפשים זו תמונה של ספה/כורסה מעוצבת בסגנון הרנסנס, עם/בלי בגד שמונח עליו וכד' ראי פרסומות של קלאסיק קולקשיין, סגנון החנויות דומות.
באמת חבל שה'בעל' לא אוהב כי הסדרה שעשית מדהימה ושונה.

• הוסף לסימניות
איך זאת?

משהו התחלתי כזה ולא מעובד. השתדלתי בלי רעיון וזה מה שיצא.

קבצים מצורפים

• קלאס ספורט חדש.jpg
    1.5 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אגב הקמפיין הקודם !! משגע!
חבל שלא פורסם!

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים, תפרסמי את זה מהר, לפני שכל המקומונים יחכו אותך...

• הוסף לסימניות
מדהים
הייתי משנה את הרבועים לטיקטים,
ככה זה לא מספיק ברור שזה לבגדים,
למרות הקולב...

• הוסף לסימניות
רעיון מאד יפה
עדיים קשה לי להיפרד מהקודם - יש בו משהו חזק ומיוחד וביצוע מושלם!!! גם הצבעים שלו חזקים יותר...

דרך אגב, שאלה שמציקה לי
על הקמפיין הזה שהצעת לה והיא ביקשה עוד כמה דוגמאות וכו' - לא קיבלת שום תגמול?
את לא חייבת לענות לי לעצם השאלה, אלא רק לעצם העניין - האם כך זה הולך במקצוע הזה? שבן אדם יכול להשקיע את מוחו וזמנו ובסוף בא הלקוח שלא תמיד מבין בעיצוב וקריאייטיב ומוריד את כל העבודה לטמיון?!

כמתחילה ולומדת את השוק - חשוב לי המידע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hadas;410115:
רעיון מאד יפה
עדיים קשה לי להיפרד מהקודם - יש בו משהו חזק ומיוחד וביצוע מושלם!!! גם הצבעים שלו חזקים יותר...

דרך אגב, שאלה שמציקה לי
על הקמפיין הזה שהצעת לה והיא ביקשה עוד כמה דוגמאות וכו' - לא קיבלת שום תגמול?
את לא חייבת לענות לי לעצם השאלה, אלא רק לעצם העניין - האם כך זה הולך במקצוע הזה? שבן אדם יכול להשקיע את מוחו וזמנו ובסוף בא הלקוח שלא תמיד מבין בעיצוב וקריאייטיב ומוריד את כל העבודה לטמיון?!

כמתחילה ולומדת את השוק - חשוב לי המידע

שאלה מצויינת.
הבחירה להמשיך וליצור 4 דוגמאות היתה שלי. היא לא אהבה, וזאת בעיה שלי. במקרה הזה כמובן. דרך אגב, היא רצתה לשלם לי למרות שהקפיאה את הפרסום ואני סירבתי ואמרתי לה שרק אחרי שנסיים - אני רוצה את הכסף.

• הוסף לסימניות
מעריכה אותך מאד!!!
אני חושבת שאחרי שהם יקראו את התגובות והמחמאות שסחפת כאן על הקמפיין ההוא - הם עוד ילכו עליו ו-ב-ג-ד-ו-ל!!!
בכל מקרה, שמרי את הרעיון - הוא מקים ויכול לבוא לידי שימוש בעוד תחומים

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
מהמם,
אבל יש בזה רעיון....
(אהבתי את הלוגו שלך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה