דיון דרוש רעיון למשהו קל!!!!! וקצר!!!!! לערב לביבות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לחמניות ופשטידת ירקות, ואני מכובדת להביא מה בא לי.

• הוסף לסימניות
סלט? מרק? גבינות? משקה אייס?
תבחרי כיוון

• הוסף לסימניות
מרק יש. סלט- אולי אבל רק עם עוד משהו.
אייס אין לי מגימיקס חלבי (הוא בשרי)
גבינות- מתכונים למשהו ביתי בבקשה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גבינות את יכולה להכין ככול העולה על רוחך
רעיונות - אין לי מתכונים מדויקים זה העין והלב ...)
גבינה שום שמיר - גבינה לבנה קצת שמן זית ( ממש קצת שלא יהיה מימי ,) שמיר קצוץ דק דק , גבישי שום ( תבלין ) קצת מלח
גבינה עם זיתים
גבינה עם בצל מטוגן
גבינה עם בצל מטובל - חותכים את הבצל דק דק בצלחת מוסיפים פלפל , פפריקה אבקת שום מלח שמן לא מידי הרבה
גבינה מטובלת במה שאתם אוהבים
גבינה זעתר - פשוט שמים גבינה עם קצת שמן זית מעל שמים זעתר , טעים ומרשים
את יכולה לחתוך יפה גבינה צהובה , צרפתית וכדו'

• הוסף לסימניות
יש גם מתכונים לגבינת שמנת ביתית אם בא לך להשקיע...

• הוסף לסימניות
יש המון אשכולות בנושא.
חיפוש קצר יניב תוצאות

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה