כללי דרוש רעיון מקורי להורים לפורים

• הוסף לסימניות
למישהו אולי יש רעיון להביא משלוח מנות (מעוצב) להורים לפורים, אני מחפשת איזו הברקה.
אשמח לשמוע רעיונות!:)

• הוסף לסימניות
הכי חשוב להתאים את זה להורים.
לדוגמא, הורי סוכרתיים. לכן המשלוח מורכב מ:שמן זית זך, יין לבן /אדום יבש קפה שחור וחטיפי שוקולד "נטולי סוכר". והעיקר ברכה מתאימה. אני גם משתדלת שמה שיכול לבוא כבר כשר לפסח יהיה אכן כשר.

• הוסף לסימניות
ההורים שלי מקפידים על פת שחרית ולכן עלה לי הרעיון להביא להם משלוח מנות שהוא ארוחת בוקר. כמובן שבגלל שזה משלוח מנות אז עיצבתי להם הכל על קלקר ועטפתי בצלופן, והם מאוד אהבו את הרעיון שאפילו השולחן לא מתלכלך: הכל כבר מסודר פשוט פותחים ואוכלים.
אפשר לגוון ולשים מגוון של דברים. אני שמתי ריבות בצנצנות קטנות, חמאה, מעדנים ויוגורטים, ביצים קשות, קערת ירקות חתוכים, סלט, והכי חשוב, לחמניות/באגטים שיצאו מהתנור ונקנו רגע לפני שהגענו אליהם...
כמובן שאנחנו מוסיפים גם כמה דברים מתוקים שאנחנו יודעים שמועדפים עליהם.
מאז הפעם הראשונה שהבאנו להם את משלוח "ארוחת הבוקר" הם אומרים לנו "תביאו את זה כל שנה, אם אתם לא מביאים לא יוצא לנו לאכול עד סעודת פורים שבצהרים וכל היום מנשנשים...".
רק מה? קחו בחשבון שצריך לקום מאוד מוקדם כדי להכין הכל "בו ביום" ולהספיק להביא את זה אליהם עד 10 בבוקר גג.

• הוסף לסימניות
שמעתי על רעיון נחמד שמתאים בעיקר למבוגרים
כלי מחולק עם הרבה פיצוחים מעניינים
ו-- ספר פיצוחים! אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;223799:
ההורים שלי מקפידים על פת שחרית ולכן עלה לי הרעיון להביא להם משלוח מנות שהוא ארוחת בוקר.וכו'...

אני מאוד בעד גם אצלנו יש אחד שמגיע כל שנה לביהכנ"ס מיד לאחר התפילה עם רעיון אחר של משלוחי מנות "ארוחת בוקר"... אני אומר לכם הפורים נראה אחרת, שווה לנסות ולהשתמש ברעיון הנפלא הזה...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה להורים - או פריט מהסעודה שמקל,
או משהו שקשור לתחפושות של הילדים.
אם הם מבוגרים חשוב לא חמץ.
דוגמאות:ארץ זבת חלב ודבש - מעדני חלב גבינות מכל הסוגים עוגת גבינה יכד' עם צנצנת דבש סוכריות ריבות דובשניות ושאר דברים הקשורים בענין.
שבעת המינים.
דגים - מאפוי, מעושנים וכד'.
קשור למאורעות משפחתיים עכשויים.
מקלות מלוחים תוצרת עצמית עם ירקות ומטבל.
ערכת מנוחה באמצע היום - ערכה חמה עם עוגה טובה במגש נאה רק להוסיף מים חמים.
ככלל כל דבר שיש בו רעיון וידיים טובות סופו שיעלה חיוך ויהנו ממנו.

• הוסף לסימניות
יש לי גיסה שכל שנה מפתיעה את אמא שלי מחדש:
שנה אחת היא הביאה משלוח של קפה- כמה סוגי קפה ועוגיות קפה..... ועיקר המשלוח היה צנצנת מיוחדת לקפה שחור- משהו הרמטי במיוחד.. ומאד שימושי..
שנה אחרת - כל סוגי התה עם תיון מיוחד.. כמובן שהכל מעוצב למופת..
פעם אחרת משלוח של גבינה כל מיני סוגים.. בצרוף עם מגבת יפה..
ומה שהיה הכי יפה והכי דיבר לאמא שלי היה כשהיא הביאה משלוח של סלטים לסעודת פורים- מעשי ידיה כשכל סלט בתוך קופסת וואקום מיוחדת...
מענין מה היא תביא השנה...

• הוסף לסימניות
אצלינו כבר ממזמן לא מביאים משלוחי מנות,
ועשינו סוף לכל החלפת הממתקים המיותרת הזאת בין האחים והשכנים והחברים...

לוקחים משלוח למורה,לגננת, לבייביסיטר וזהו.

כולם משתתפים בסעודת פורים,כל אחד מכין משהו לסעודה
ויש לנו סעודה כיד המלך...חוסך כאבי ראש,התרוצציות וכו וכו..

מומלץ בחום,

אבל למי שמתעקש בכ"ז-
אפשר להכין משלוח מחומרי ניקוי (לקראת פסח)
ובאשכול של התחפושות היו עוד רעיונות יפים.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23941

• הוסף לסימניות
משלוחי מנות שאני שלחתי להורים:
1)משלוח מנות קפה, שמתאים לדעתי לאנשים מבוגרים. הוא כלל (אפשר לראות בתמונה) שני ספלי קפה, קפה משובח, ליקר קפה שוקולד קפה וכו'.
מאד קל לכתוב ברכה שקשורה לקפה (נס, בוץ, שחור, חם וכן הלאה).

2) משלוח מנות עם כלים או אביזרים למטבח, וברכה הקשורה בחום, אוירה ביתית וכדומה. אני שמתי במשלוח סט של סינר וכפפה, והכל היה בתוך מסננת.

3) משלוח מנות עם דברים של פסח (נראה לי ששמתי כבר באשכול של פורים) ויש הרבה מה לכתוב מהגדה של פסח. או סתם לכתוב "שלושים יום קודם החג..."

4)משלוח מנות מעוצב עם תמונות של הילדים (אני לא מעלה תמונה מטעמים מובנים.)

אפשר גם (על הבסיס של רעיון מספר 2) לקנות סיר ולעצב אותו עם שקדי מרק, קרוטונים וסוגים שונים של מרקים, ולכתוב משהו שקשור למרק חם.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 379 · צפיות: 78
  • 83769.jpg
    KB 156.2 · צפיות: 64
  • 83769.jpg
    KB 200.6 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אנחנו שלחנו להורים (בשנה הראשונה שלאחר נישואינו - תיכף תבינו למה) משלוח מנות תחת הרעיון "גפן"- געזינט (בריאות) פרנסה, נחת.
חילקנו את המגש לשלוש:
- בחלק אחד הנחנו כל מיני מאכלי בריאות וויטמנים (חמותי "חולת בריאות"...) לחם מקמח מלא, תה בריא סוכר חום, דבש וכו' ושמנו שלט געזינט (כמובן שהג' מודגשת)
- בחלק השני שמנו - איך לא - מטבעות שוקולד וקנינו חבילת שוקולד עם אריזת דולרים (אפשר גם ליצור לבד) ושמנו שלט פרנסה (כמובן שהפ' מודגשת)
- ובחלק השלישי שמנו את אלבום החתונה שלנו כשבחזית האלבום ושמנו שלט נחת (כמובן שהנ' מודגשת)
לסיכום כתבנו ברכה מרגשת על כך שבריאות ופרנבה איננו יכולים לתת להם אבל משהו אחד אנחנו כן יכולים לתת להם - נחת.
זה היה מאוד יפה ומרשים - אבל רק לשנה ראשונה.. לשנה שניה כבר לא משתגעים ככה...

• הוסף לסימניות
רעיון לא שלי: משלוח של מוצרי "חד פעמי" בצרוף ברכה יפה על ההורים המסורים שנותנים קבוע, ופעם בשנה, באופן חד פעמי אנחנו נותנים. ושה' יתן להם מלוא הברכות באופן קבוע ורב פעמי (משהו כזה, למי שרוצה יש לי ברכה חמודה מוכנה)
"קולה ברכות" (כל הברכות) משלוח מעוצב ממוצרים אדום שחור כשבמרכז כמובן - קולה. (אפשר לשים ממתקים בטעם קולה)

והריקותי לכם (לחם) ברכה: אופה לחם ו/או לחמניות אפויות במגוון צורות וטעמים.

משלוח מנות פיש לרעהו - משלוח דגים

ייש"כ אויף אלעס וואס איר טוהט (תות) עיצוב במוצרים בטעם תות.

במבה - ר"ת ברכה מרובה בבית הזה (תשברו תראש לבד על העיצוב)

• הוסף לסימניות
רעיון מהצד הויזואלי...

פעם... היה אצל צלם פוטו קיר מעץ, שעליו היו דמויות מצוירות בתחפושות תקופתיות שונות ומצחיקות, והיה פתח לראש ולידיים של המצטלמים, והאנשים היו עומדים מאחורי הקיר ומצטלמים כאילו הם מחופשים.

לעשות אותו הדבר לברכה של פורים:
לקחת תמונה משפחתית רגילה-בהגדלה
ולעצב מעטפה בסיגנון ענתיקה (שתודפס בבית דפוס דיגיטלי) לתמונה , שתהיה במקום הקיר הנ"ל (לגזור פתחים לראש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה