מידע שימושי דרוש רעיון מקורי לתחפושת בנושא "שוק"

• הוסף לסימניות
לביתי בכתה ה' נבחר השנה נושא "מקורי" ו"מרענן".... שוק:)
אנא, אחים יקרים, חדדו את מוחכם היצירתי והבו לנו רעיונות מקוריים בלבד לתחפושת מתאימה לנושא.
פיקוח נפש!

• הוסף לסימניות
שוק(ו)
שוק(ולד)
שתתחפש לממשלה שם זה באמת שוק
או שתתחפש לכל מיני דברים שגורמים לבן אדם שרואה אותם "שוק"

• הוסף לסימניות
שוקהשקל

• הוסף לסימניות
לביתי בכתה ה' נבחר השנה נושא "מקורי" ו"מרענן".... שוק:)
אנא, אחים יקרים, חדדו את מוחכם היצירתי והבו לנו רעיונות מקוריים בלבד לתחפושת מתאימה לנושא.
פיקוח נפש!
פיקוח נפש...???:rolleyes:
שוקא דחמרא...יריד היין שעושה עיריית ב"ב

• הוסף לסימניות
איזה נוסטלגיה...
גם לי היה את הנושא הזה שהייתי בכיתה ה'
חצי כיתה התחפשו לערביות עם כפיה וסל על הראש
הרבע השני לסבתות עם סלים / ירקנים / מוכרות / קבצניות וכו...
היה עוד כמה שאני לא ממש זוכרת
אני כן זוכרת שתי בנות שהיו דיילות של חברה ופתחו דוכן לממכר מוצר חדש (היום לא רואים את זה כמעט , פעם בכל סופר היה מידי פעם...)
הם עשו דוכן יפה, עם מלא דוגמיות ופרסומות

• הוסף לסימניות
לי היה את זה כשהייתי ילדה בכיתה ו' אי אז...
התחפשתי לננחים שרוקדים בשווקים
הבאתי דרבוקה הדפסנו סטיקרים והדבקתי על כל מקום אפשרי
אבל זה מתאים רק לילדה שלא מתביישת...
כמוני ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה