כללי דרוש שולחן מחשב

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם מישהו יוכל להמליץ לי על שולחן מחשב/ מנהלים איכותי וזול?
חיפשתי בלוח יד שניה ובהומלס, והמחירים שם נעים בין 800 ש"ח ל-1000+
תודה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו שולחן מחשב שמאד מאד נוח לי.
קניתי את השולחן הזה בצבע קוניאק:
http://www.gamaoffice.co.il/products/22829

חיפשתי משהו בגודל 140 מ' שיהיה נוח וזה פשוט מצויין לי.
כמובן שזה ענין של טעם אבל השירות שם היה מצויין. לקח זמן עד שיצא משלוח לירושלים אבל לא שינה לי כל כך, כי השולחן עצמו פשוט פתר לי הרבה בעיות מקום.

יש שם גם שולחנות ב 300 ו 400 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כשנה ספריה גבוהה, שני מדפים ומעליהם שני מדפים סגורים עם דלתות,
ומתחת לשולחן- במקום מגירות, יש את המדף המיוחד שיוצא למקלדת. למטה יש לי מדף נייד (עם גלגלים) לכונן. על השולחן יש מקום למסך רחב ולמדפסת.

בשעתו, כשהסתובבתי וחיפשתי לקנות שולחן מחשב, הגעתי להחלטה שאם כבר-אז כבר, אם כמעט באותו מחיר אפשר לרכוש ספריה שלימה לגובה (שמגיעה לי מאד לשימוש, כל הקלסרים, הדיסקים, וכו' וכו') אז למה לא? נכנסתי לחנות רהיטים בבני-ברק ("קומת הנדוניה") וביקשתי ספריה רגילה עם השינויים הנ"ל וכל מה שרציתי, לפי טעמי. אני ב"ה מאד מרוצה מספריית המחשב שעיצבתי לי. (צבע קוניאק, גם הדיקט לרקע, [לא רציתי שילוב של כמה צבעים כדי שיתאים גם לסלון] עם כל השינויים והתוספות שרציתי יצא לי בסביבות ה-800 שקל, אם אני זוכר טוב)

לי אישית קשה לקנות משהו מעין "כזה ראה וקדש" מתוך קטלוגים... אני אוהב לבחור ולעצב ולהכניס לביצוע כל מיני רעיונות וג'וקים שיש לי בראש... כל אחד והשגעונות שלו... העיקר שתמיד יוצא לי בסופו של דבר משהו מקסים...;) ואני חייב לציין לשבח את הסבלנות המיוחדת של המוכר :)

• הוסף לסימניות
גם אנחנו בבית בונים הכל אצל נגר בסנדביץ'. הניצול מקום הרבה יותר יעיל.

• הוסף לסימניות
אם בא לך לחסוך, יש אתר שנקרא www.agora.co.il יש שם המון חפצים למסירה!
עברתי שם עכשיו וראיתי שיש שולחנות מחשב למסירה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה