דרוש מידע דרוש שיער חלק מבריק בלונדיני בהיר וכהה לקניה.

• הוסף לסימניות
דרוש שיער חלק\ גולש [מבריק] בלונדיני בהיר וכהה בכל הגוונים
באורך מ25 סמ עד 30
אפשר לשלוח תמונה של השיער למייל ואני אחזור .
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי שיער אוקראיני נהדר
ארוך ובהיר בלונד אמיתי של גויים..
העניין שבכל חבילה אין כמות מספקת לפאה
זה כן מתאים לתרסים תוספות ולגוונים

אם זה מעניין תגידי לי בבוקר אני יחפש את החבילה.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין,
לא ראיתי כאן תגובה לתגובותי ?
אז איפה היא?

התשובה לשאלות שהספקתי לראות..
חבילה זה כל קבוצת שיער קשורים בחוט ומאוחסנים בשקית בד כך קיבלתי את זה
אני לא יודע לתמחר שערות..
מחר אני יחפש את השיער הזה ונדבר ''נעשה לך מחיר''

• הוסף לסימניות
תאלצו לחזור לכאן
אני די חדש ולא מכיר את הכללים שמחוץ לפורום הציבורי.

• הוסף לסימניות
זה דוגמית מהשיער שיש לי
פעם ראשונה שאני מודד חבילות שיער וזה ממש ארוך בערך 60 ס"מ
צילמתי לך בלונד אבל אני רואה שיש גם ג'ינג'י..

כל חבילת שיער קשורה ויושבת בתוך שקית מבד כנראה שלא יתפזר

שיער (2).jpg
שיער (3).jpg
שיער (1).jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה