כללי דרוש תותח אינדיזיין (+ טיפ בפוטושופ)

• הוסף לסימניות
אשמח ליצירת קשר

תודה
אברהם

• הוסף לסימניות
לא תותח, אבל חושב שאוכל לעזור.
אני בנייד.

• הוסף לסימניות
גם אני לא תותח, אך אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
אם אתה מחפש תותח אמיתי, אז זה הארבס,
אבל אתה בטח מכיר את המייל שלו...

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון חזק בשבילך.
מיזוג נתונים באינדזיין או בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;701750:
יש לי רעיון חזק בשבילך.
מיזוג נתונים באינדזיין או בפוטושופ.
מיזוג נתונים הרגיל? או על בסיס החידוש בפוטושופ CS4 למיזוג כתוביות?
או תורה חדשה?

• הוסף לסימניות
מיזוג נתונים הרגיל באינדזיין יפתור לו את הבעייה של עדכון שמות מחדש.
נתן, אני עומד נפעם מהמיזוג נתונים שיש בפוטושופ.
אם היה לי מושג שהוא קיים ועוד מCS3 זה היה חוסך לי המון זמן בהכנסת תמונות לתוך שבלונות של מסגרות, כמו מסגרות של סוף שנה לבתי הספר וכדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;701887:
מיזוג נתונים הרגיל באינדזיין יפתור לו את הבעייה של עדכון שמות מחדש.
נתן, אני עומד נפעם מהמיזוג נתונים שיש בפוטושופ.
אם היה לי מושג שהוא קיים ועוד מCS3 זה היה חוסך לי המון זמן בהכנסת תמונות לתוך שבלונות של מסגרות, כמו מסגרות של סוף שנה לבתי הספר וכדומה.

אין לי מושג מה הבעיה שלו כי לא פירט.
Ctrl+Alt+Shift+C לא היה חוסך לך המון זמן, לו זה היה כבר בCS3?
:)

• הוסף לסימניות
גם אני. Content Aware...
מהדברים הכי טובים שלימדת אותי

• הוסף לסימניות
וואו זה גאוני
אני חייבת CS5
יש הרבה חידושים טובים ומעניינים.

• הוסף לסימניות
שלמה, בסוף השתמשתי בטקסט החלופי באינדיזיין (conditional text)

עבד מעולה!

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה