תודהנכתב ע"י חפציבה;1995744:לא רשמת באיזה עיר...
נכתב ע"י תקוה;1995777:סליחה על השאלה הבאה מתוך בורות
יש נשים עשרה ימים אחרי לידה שיש להן כח לרוץ אחרי צלמות ותמונות?
או שרק לי אין כח לעסק הזה?
נכתב ע"י RacheliM;1995781:הגיעו אליי גם כאלה שהתשחררו יום לפני הזמן כדי להספיק להגיע...
![]()
נכתב ע"י תקוה;1995805:וואו!
אז אני השונה. חשוב שאדע.
(אם תירצי לבוא אלי אקבל אותך בשמחה עם כל שללך. אצלי תהיה לך אטרקציה באמת.)
נכתב ע"י shaiky02;1995907:תקווה אני איתך - אני לא מאמינה שנשים 10 ימים אחרי לידה מסוגלות לשבת ( לשבת בכלל!!??) על פורום כזה... כך שהם לא אמורות לראות את זה...
נכתב ע"י תקוה;1995976:לשבת מול המחשב ישבתי עוד לפני שחלפו 10 ימים.
אבל לחפש צלמת? ליסוע עד אליה עם זערורים?
כמה שאני אוהבת תמונות של הפצפונים הללו לא בשביל ליסוע איתם כרגע.
לכן אני תמהה.
נכתב ע"י RacheliM;1996019:יש מי שעושה את העבודה בשבילן.
רוב הפניות שאני מקבלת זה בסגנון: ״גיסתי ילדה היום בן מתוק״
״חברה שלי ילדה תאומים מטריפים..״.
נכתב ע"י תקוה;1996359:אז חבל שלא התברכתי גם באחות/גיסה/חברה שכזאת.
אולי עד הלידה הבאה . אצור לי אחת כזו...?
נכתב ע"י GRN;1996372:אני מוכנה להיות חברה כזאת, בכיף.
תעדכני אותי שבוע לפני הלידה ואשלח לך דיווח אם יש ביקוש.
נכתב ע"י GRN;1996372:אני מוכנה להיות חברה כזאת, בכיף.
תעדכני אותי שבוע לפני הלידה ואשלח לך דיווח אם יש ביקוש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים