תוכנות דריוור לכרטיס קול אפולו טווין

• הוסף לסימניות
היה לי ווינדוס 10, התקנתי 11.
מחפש דריוור לכרטיס קול הזה.
ואני פשוט לא מוצא. ניסיתי בכה ובכה.
מישהו יכול לעזור בנידון?

התקנתי כבר את התוכנה שלהם, וכו' וכו'.
ובנתיים כלום, הוא לא מופיע לי בכלל.

• הוסף לסימניות
The host computer must have an available Thunderbolt 3 port
לא בטוח שעובד בווינדוס יש מצב שצריך מתאם מיוחד
עכשיו אני רואה שזה סוג חיבור אחר בכל אופן צריך שיהיה מחןבר לUSB 3 במחשב

• הוסף לסימניות
The host computer must have an available Thunderbolt 3 port
לא בטוח שעובד בווינדוס יש מצב שצריך מתאם מיוחד
עכשיו אני רואה שזה סוג חיבור אחר בכל אופן צריך שיהיה מחןבר לUSB 3 במחשב
בווינדוס 10 עבד לי מעולה.
מאז שעדכנתי ל11 לא עובד לי.

• הוסף לסימניות
במערכת שלהם מופיע שהכרטיס קול הזה עובד גם בווינדוס 11 כך שתבדוק טוב טוב אם לא פיספסת משו
המלצה שלי תעשה הפעלה מחדש למחשב דרך ההתחל ככה הוא מאפס את כל הנתונים וזה פותר המון בעיות

• הוסף לסימניות
במערכת שלהם מופיע שהכרטיס קול הזה עובד גם בווינדוס 11 כך שתבדוק טוב טוב אם לא פיספסת משו
המלצה שלי תעשה הפעלה מחדש למחשב דרך ההתחל ככה הוא מאפס את כל הנתונים וזה פותר המון בעיות
גם את זה עשית?
מישהו מכיר טכנאי שמבין בתחום ספציפית?
כי הטכנאי שלי, לא הסתדר עם זה.

• הוסף לסימניות
אני אישית התקנתי למישו כרטיס מיוחד על המחשב בגלל שקנה בטעות את הדגם שלא מתאים לווינדוס

• הוסף לסימניות
אבל נראה לך שיש סיבה שכרטיס של אפולו לא יתאים לווינדוס?
אפולו זו חברה גדולה מידי מכדי שלא יתמך בווינדוס.

• הוסף לסימניות
הכל בסדר בהתחלה היה נראה לי כך מסתבר שטעיתי (גמלי מותר לטעות;)) אין לי שמץ בכרטיס קול הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה