דריוור? שמע לווינדוס 10

• פותח הנושא aba
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התקנתי ווינדוס 10 על מחשב שהיה בו ווינדוס 7 (התקנה נקייה לא שדרוג) ואין לי שמע במחשב בכלל (רמקולים , אוזניות ) כנראה בעייה במנהל התקן, ניסיתי להסיר ולהתקין, לא עזר. המחשב אסוס נייח ישן שקיבלתי, אין לי מושג מה הדגם, אין לי זמן לחפור על זה יותר מידי, מי שיכול לעזור לי אני ממש ישמח, תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
ניסיתם; עדכון מנהל התקן?

• תודה
Reactions: aba
  • הוסף לסימניות
תנסו להתקין driver booster.
אבל תעשו התקנה נקיה ללא תוספות, ואחרי ההתקנה תסירו

• תודה
  • הוסף לסימניות
נ יסיתי 2 הדברים ולא עזר (נ.ב איציק הצדיק, חבל שלא התייעצתי איתך קודם.. כמה תוכנות שהם העמיסו לי על הדרך.. חצי שעה רק להסיר את כולם..)

• הוסף לסימניות
לא מתקינים שום דרייבר מתוכנות מסוג אלו
דרייבר בוסטר ודומיו מיותרות !!!
חוצמיזה שביחד עם ההתקנה הם מתקינים עוד רשימת מכולת שלא צריך,

בנייחים
מורידים תוכנת CPU-Z
לדעת את סוג לוח האם
אחרי שאנחנו יודעים ניגשים לאתר יצרן מורידים- את מה שצריך

בניידים
לפי דגם מחשב הנייד (ניתן למצוא בחיפוש "מידע מערכת")

• תודה
  • הוסף לסימניות
תודה, הדגם שלי P5L -MX אני לא מצליח להוריד .. מצורף צילום מסך מהcpu-z
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
באתר יצרן אין לווינדוס 10

לוח מאוד ישן

אשמח לתת שירות בתמיכה מרחוק

• תודה
  • הוסף לסימניות
נכון מ2007.. תודה על העזרה אם אני לא יסתדר אני יצור אתך קשר בטלפון, תודה רבה.
אם בכל אופן מישהו יוכל להעלות לכאן מאפה'שהוא אני ישמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה