דרייבר/תוכנה חינמיים שסוגרים JPG מWORD

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עבור לקוחה שלי דרייבר/תוכנה חינמיים שניתן לסגור באמצעותם קובץ JPEG (גם GIF אפשרי) מתוכנת WORD.
הרעיון הוא שאני אמסור לה קובץ WORD מעוצב והיא תוכל לערוך בו שינויים טקטואליים בעצמה ולסגור לJPEG לבד, ללא תלות בי.

רצוי מאוד שיהיה ניתן לסגור לפורמט שהוא לאו דווקא A4.
אבל אם יש רק משהו שסוגר לA4 זה גם בסדר...

מה שמצאתי בגוגל היו דברים בתשלום.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אפשר לסגור PDF (דרך שמור בשם) ואח"כ באקרובט לשמור כקובץ תמונה (ע"י שמירה בשם SAVE AS)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;537105:
אפשר לסגור PDF (דרך שמור בשם) ואח"כ באקרובט לשמור כקובץ תמונה (ע"י שמירה בשם SAVE AS)

ללקוחה שלי אין אקרובט, היא לא מתחום הגרפיקה, היא בעלת חנות ובעלת ידע סטנדרטי ביותר במחשבים.

אני רוצה כמה שפחות לסבך אותה. שתהיה לה אפשרות לבחור FILE>PRINT לקובץ JPG.
מצאתי כאלה דרייברים אבל רק בתשלום, ולכן שאלתי מי מכיר חינמיים.

• הוסף לסימניות
PDFcrator, גם לJPG וגם לGIF, וכמובן PDF ועוד פורמטים.
כל זה בלחיצת פרינט רגיל כפי שביקשת, אך מוכרחים התקנה והגדרה במחשב הלקוח, זה תסביך קיים לכאורה בכל תוכנה (ויש הרבה).

מכיון שכן, אני מציע להשתמש עם הדפסת הPDF המובנית בוורד 2007, ביחס לידע הסטנדרטי במחשבים יש לציין שPDF אמור להיות מוכר יותר מוורד בהיותו חוצה פלפורמות ואף לא קשור כלל לעולם הגרפיקה דוקא.
כמו כן ניתן להדפיס לOneNote, תוכנה ידידותית אף היא ב2007.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה