‏ Drive דרייב בנטפרי

• הוסף לסימניות
זה סרטון פרטי שבחיים לא פתחתי.
אבל כתבתי שזה כותב לי שיש שגיאה בפתיחת הקובץ ואז יקומו כמה ויגידו שהאינטרנט שלי לא חזק וכדומה אז אני אומר שאני יודע מסרטונים אחרים שככה נטפרי חוסם את הסרטון ובחסימות אחרות זה נפתח וגם סרטונים כבדים יותר נפתחים לי בנטפרי והבעיה לא באינטרנט אלא שהם חסמו
ואני ידגיש שוב את הסרטון הזה אף פעם לא פתחתי
ניסת להוריד ב3 נקודות למעלה בצד שמאול?

• הוסף לסימניות
נכון מאוד, ככה נטפרי חוסמים קבצים, אבל מנגד הם גם לא חוסמים קבצים אישיים. (בכו"א לי בחיים לא חסמו ולא שמעתי ממישהו שכן חסמו לו).
תנסה לבדוק במחשב אחר האם כן נפתח, או שהיתה בעיה בהעלאה.

• הוסף לסימניות
אותו סיפור גם עם גוגל תמונות מה הסיפור שלהם לחסום תמונות שליי שאני העלאתי ??

• הוסף לסימניות
אבל כתבתי שזה כותב לי שיש שגיאה בפתיחת הקובץ ואז יקומו כמה ויגידו שהאינטרנט שלי לא חזק וכדומה אז אני אומר שאני יודע מסרטונים אחרים שככה נטפרי חוסם את הסרטון ובחסימות אחרות זה נפתח וגם סרטונים כבדים יותר נפתחים לי בנטפרי והבעיה לא באינטרנט אלא שהם חסמו
ככה נט פרי חוסם אתה לא יכול להוריד נכון יש להם הרבה בעיות העליתי תמונה ליד 2 ופרסמתי ובסוף אני מגלה שמה שעלה זה תמונה של התמונה בבדיקה ולפעמים עד שזה מאושר כבר זה מתנתק וכו בקיצור יש דברים טיפשים

• הוסף לסימניות
יש דרך מאוד פשוטה לוודא את זה - באמצעות הקלטת תעבורה
שם תוכלו לראות אם יש משהו חסום בתהליך או לא

• הוסף לסימניות
1760820004522.png

תעודת כשרות של אתרוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה