הוא עושה רעשמה איכפת לך כמה זמן זה עובד?, מפעילים וממשיכים בעיסוקים.
אפשר לבטל את היבוש עצמי ידנית כשהוא אומר שהיבוש מתחיל (לחיצה על לחצן ניקוי עצמי),האם חייב כל פעם אחרי הניקוי , לעשות ייבוש עצמי? זה מללאאא זמן...
שימו רק חומר ללא קצף אחרת זה יהוס את המכונה1. טיפ למניעת ריח רע מהמיכל-לשים במיכל המים המלוכלכים מעט אקונומיקה
2. לשטיפה יסודית שתניב תוצאה של ספונג'ה-לשפוך הרבה מים וחומר על הרצפה, ולעבור עם הדרימי במצב יניקה (שאיבה בלבד) מתקבלת תוצאה של ספונג'ה בחצי מאמץ, כן לקחת בחשבון שצריך מספר פעמים במהלך הפעולה לרוקן את המיכל של המלוכלכים, (אפשר להצטייד מראש בדלי ואליו לרוקן)
איךעושים יבוש עצמי? זה עושנ לי רק ניקויאפשר לבטל את היבוש עצמי ידנית כשהוא אומר שהיבוש מתחיל (לחיצה על לחצן ניקוי עצמי),
להוציא את המברשת ולתת לה להתייבש לבד. היא בד"כ יוצאת יותר קשה מייבוש של המכשיר.
אם את משתמשת בדרימי כמה פעמים באמצע היום, אני מניחה שלא צריך כל פעם יבוש עצמיהאם חייב כל פעם אחרי הניקוי , לעשות ייבוש עצמי? זה מללאאא זמן...
איזה דגם יש לך?איךעושים יבוש עצמי? זה עושנ לי רק ניקוי
כן,יש אפשרות לעשות ייבוש מהיר לא דרך האפליקציה?
כמה ארוכה?כן,
לוחצים לחיצה ארוכה על כפתור הניקוי לפני שמתחילים את הניקוי, והוא מודיע על השינוי..
רק שנדמה לי שצריך בשביל זה יותר בטריה{לייבוש רגיל מספיק 15%}
ובמידה ואין לו הוא יעשה ייבוש רגיל {לא ברור לי אבל לך נדמה לי}
אגב ייבוש מהיר עושה הרבה יותר רעש מייבוש רגיל!
אכן אפשר לעשות ניקוי מהיר + יבוש מהיר (תמתין עוד קצת), ואפשר גם לעשות ניקוי ולעצור לפני היבושכמה ארוכה?
כי כשאני עושה 3 שניות זה עושה שטיפה ויבוש ואם אני עושה בערך 6 שניות הוא עושה רק ייבוש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים