שואב שוטף דרימי- אשכול טיפים מרוכז :)

• הוסף לסימניות
כן, חובה, אחרת המבשרת תתעפש.

מה איכפת לך כמה זמן זה עובד?, מפעילים וממשיכים בעיסוקים.

• הוסף לסימניות
האם בפרו H14.
מרגישים חזק את הריח של החומר של 'סנונית'?
כי הרי המכשיר שולט בכמויות של החומר.

• הוסף לסימניות
האם חייב כל פעם אחרי הניקוי , לעשות ייבוש עצמי? זה מללאאא זמן...
אפשר לבטל את היבוש עצמי ידנית כשהוא אומר שהיבוש מתחיל (לחיצה על לחצן ניקוי עצמי),
להוציא את המברשת ולתת לה להתייבש לבד. היא בד"כ יוצאת יותר קשה מייבוש של המכשיר.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות ייבוש עצמי קצר של 5 דקות
לוחצים לחיצה ארוכה על כפתור הייבוש עצמי

• הוסף לסימניות
1. טיפ למניעת ריח רע מהמיכל-לשים במיכל המים המלוכלכים מעט אקונומיקה
2. לשטיפה יסודית שתניב תוצאה של ספונג'ה-לשפוך הרבה מים וחומר על הרצפה, ולעבור עם הדרימי במצב יניקה (שאיבה בלבד) מתקבלת תוצאה של ספונג'ה בחצי מאמץ, כן לקחת בחשבון שצריך מספר פעמים במהלך הפעולה לרוקן את המיכל של המלוכלכים, (אפשר להצטייד מראש בדלי ואליו לרוקן)
שימו רק חומר ללא קצף אחרת זה יהוס את המכונה

• הוסף לסימניות
אפשר לבטל את היבוש עצמי ידנית כשהוא אומר שהיבוש מתחיל (לחיצה על לחצן ניקוי עצמי),
להוציא את המברשת ולתת לה להתייבש לבד. היא בד"כ יוצאת יותר קשה מייבוש של המכשיר.
איךעושים יבוש עצמי? זה עושנ לי רק ניקוי

• הוסף לסימניות
האם חייב כל פעם אחרי הניקוי , לעשות ייבוש עצמי? זה מללאאא זמן...
אם את משתמשת בדרימי כמה פעמים באמצע היום, אני מניחה שלא צריך כל פעם יבוש עצמי
פעם ביום זה אמור להיות בסדר, סך הכל סמרטוט לא אמור להסריח תוך כמה שעות
לזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות ייבוש מהיר לא דרך האפליקציה?
כן,
לוחצים לחיצה ארוכה על כפתור הניקוי לפני שמתחילים את הניקוי, והוא מודיע על השינוי..

רק שנדמה לי שצריך בשביל זה יותר בטריה{לייבוש רגיל מספיק 15%}
ובמידה ואין לו הוא יעשה ייבוש רגיל {לא ברור לי אבל לך נדמה לי}

אגב ייבוש מהיר עושה הרבה יותר רעש מייבוש רגיל!

• הוסף לסימניות
כן,
לוחצים לחיצה ארוכה על כפתור הניקוי לפני שמתחילים את הניקוי, והוא מודיע על השינוי..

רק שנדמה לי שצריך בשביל זה יותר בטריה{לייבוש רגיל מספיק 15%}
ובמידה ואין לו הוא יעשה ייבוש רגיל {לא ברור לי אבל לך נדמה לי}

אגב ייבוש מהיר עושה הרבה יותר רעש מייבוש רגיל!
כמה ארוכה?
כי כשאני עושה 3 שניות זה עושה שטיפה ויבוש ואם אני עושה בערך 6 שניות הוא עושה רק ייבוש

• הוסף לסימניות
כמה ארוכה?
כי כשאני עושה 3 שניות זה עושה שטיפה ויבוש ואם אני עושה בערך 6 שניות הוא עושה רק ייבוש
אכן אפשר לעשות ניקוי מהיר + יבוש מהיר (תמתין עוד קצת), ואפשר גם לעשות ניקוי ולעצור לפני היבוש

אבל בשביל שלא יהיו ריחות צריך יבוש מלא,
הניקוי המהיר לא מספיק, אם זה כל כך מפריע האורך של היבוש (למרות שאני לא מבין למי זה מפריע שהוא עובד? זה כלום חשמל, מקסימום קצת רעש), אפשר להוציא את המברשת ליבוש / איורור בחבל כביסה או על התושבת

• הוסף לסימניות
אם אני לא לוחצת על פיזור חומר אוטמטי בדרימי פרו, זה בעצם ינקה רק עם מים ולא עם חומר?

• הוסף לסימניות
יש לי דרימי H14 PRO, איך אני עושה את הייבוש המלא?
אם אני לוחצת לחיצה ארוכה הוא לא עושה לי כלום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה