שואב שוטף דרימי לוקחים אחריות ומשנים כיוון! מתוסכלים - תם עידן!

• הוסף לסימניות
שלי תקוע חודשיים אצל פלרום והם לא עונים ולא נתנו אפילו מספר מעקב על המוצר
רק טענו כשהשגתי אותם שהוא במצב 'קליטה'
ולאחר שהבנתי את הבעיה ביניהם התקשרתי רק לקריסטלינו ושם נציג בשם יקיר ונציג בשם עידן נתנו קודם כל יחס מעולה ואמרו שבגלל ההבעיות מולם וחוסר התקשורת הם נונתים כרגע אופציה כזו שתהיה רק למי שנתקע ורק לתקופה הקרובה ממש.

• הוסף לסימניות
שלי תקוע חודשיים אצל פלרום והם לא עונים ולא נתנו אפילו מספר מעקב על המוצר
רק טענו כשהשגתי אותם שהוא במצב 'קליטה'
ולאחר שהבנתי את הבעיה ביניהם התקשרתי רק לקריסטלינו ושם נציג בשם יקיר ונציג בשם עידן נתנו קודם כל יחס מעולה ואמרו שבגלל ההבעיות מולם וחוסר התקשורת הם נונתים כרגע אופציה כזו שתהיה רק למי שנתקע ורק לתקופה הקרובה ממש.
מענין
התקשרתי עכשיו
ענה לי נציג
אבל הפנה אותי לפלרום
שאלתי אותו שהבנתחי בפורום פרוג שהם לוקחים אחריות ?
אז הוא אמר שיש להם עומס ולכן שאני ינסה בפלרום ביום ראשון ואז נראה מה הלאה...

מקווה שלא נתאכזב.

לבנתיים אחרי שקניתי 7 מכשירים לבני משפחה
הפסקתי להמליץ ולקנות דרימי בגלל השירות
לא רואה את השינוי המדובר כאן.

• הוסף לסימניות
אלי התקשרו
ושאלו אם זה מעל חודש בתיקון וכשעניתי בחיוב
אמרו לי שהם שלוחים לי חדש ושאני יהיה זמין ביומים הקרובים כי שליח יתקשר אלי

• הוסף לסימניות
אז אסכם שאני התקשרתי לקריסטלינו וענה לי נציג מאוד נחמד בשם יקיר ואחרי ששלחתי לו סרטון עם הבעיה הוא הציע לי מכשיר מחודש הסכמתי ותוך יומיים הגיע אבל היה חסר איזה חלק וגם הביאו עם המיכל והגלגלת משומשים (אבל נקיים)זה די מגעיל אותי גם כי יש קצת ריח לוואי מהמיכל וגם גלגלת לא הכי נקייה זה הגיע ממש לפני החג אז לא הספקתי לדבר איתם אבל אני מקווה שהם יתנו לי חדש מי שישמע כמה כבר עולה להם חלקי חילוף כאלו?? בתקווה לבשר כאן בשורות טובות:)

• הוסף לסימניות
תקשיבו זה הזוי...
המיכל שלי התחיל לנטוף עכשיו אחרי חודשיים וחצי
ואני שומעת שאין על זה אחריות..
זה אומר שכל תקופה כזו אני צריכה לקנות ב250 ש"ח חדש?
אין שום אחריות על המיכל הזה?

• הוסף לסימניות
מאד מענין שהם מוכרים בכזה מחיר
דיברתי עם שרגא אור והם אמרו שזה עולה 169
וקניתי עכשיו ב-80 מאלי אקספרס רשום שם שזה המקורי....

• הוסף לסימניות
מאד מענין שהם מוכרים בכזה מחיר
דיברתי עם שרגא אור והם אמרו שזה עולה 169
וקניתי עכשיו ב-80 מאלי אקספרס רשום שם שזה המקורי....
זה כבר הגיע אליך?
תוך כמה זמן והאם זה נראה אותה איכות?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי .היום פג תוקף לאחריות של הדרומי שלי.צריכה דחוף עזרה.למי צריכים לתקשר לאחריות?כבר שלחנו לתיקון כי יצא מלא מים והם אמרו שאלא רואים תקלה .שאשתמש במצב שאיבה. זה נורמלי? אחרי יותר מחודש שחיכינו שיחזירו אותו אמרו שזה לא תקלה.מאז אני לא יכולה להשתמש כי פשוט ניהיה שלוליות מים ענקיות. לא שלחתי שוב לתיקון כי השירןת היה על הפנים ועוד אומרים שזה תקין.מה שלא נכון. מאוד התאכזבתי מהם.יש תקוה אתם אומרים עם קריסטלינו? מה המספר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי .היום פג תוקף לאחריות של הדרומי שלי.צריכה דחוף עזרה.למי צריכים לתקשר לאחריות?כבר שלחנו לתיקון כי יצא מלא מים והם אמרו שאלא רואים תקלה .שאשתמש במצב שאיבה. זה נורמלי? אחרי יותר מחודש שחיכינו שיחזירו אותו אמרו שזה לא תקלה.מאז אני לא יכולה להשתמש כי פשוט ניהיה שלוליות מים ענקיות. לא שלחתי שוב לתיקון כי השירןת היה על הפנים ועוד אומרים שזה תקין.מה שלא נכון. מאוד התאכזבתי מהם.יש תקוה אתם אומרים עם קריסטלינו? מה המספר?

• הוסף לסימניות
מעדכנת. יש לי עוד שנה אחריות אבל מי מי שנותן שירות זה עדיין פלרום.ואמרי שאני צריכה לקחת אותי שוב עד עטרות. מה עושים ? אין לי שום עניין להביא אותו שוב לאותו מקום שלא יודעים לטפל בו. איך מגיעים לקריסטלינו?

• הוסף לסימניות
מעדכנת. יש לי עוד שנה אחריות אבל מי מי שנותן שירות זה עדיין פלרום.ואמרי שאני צריכה לקחת אותי שוב עד עטרות. מה עושים ? אין לי שום עניין להביא אותו שוב לאותו מקום שלא יודעים לטפל בו. איך מגיעים לקריסטלינו?
תתקשרו ךשירות לקוחות
ובטלפון תדברו עם קירסטליאנו

• הוסף לסימניות
תכלס איפה הכי זול לקנות היום H14?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה