- הוסף לסימניות
התקשרתי אבל זה היה פלרום.שלחו אותי שוב לאותה מעבדה בעטרות מפעם שעברהתתקשרו ךשירות לקוחות
ובטלפון תדברו עם קירסטליאנו
התקשרתי אבל זה היה פלרום.שלחו אותי שוב לאותה מעבדה בעטרות מפעם שעברהתתקשרו ךשירות לקוחות
ובטלפון תדברו עם קירסטליאנו
0732625740מה המספר של קריסלינו
ממליץ ממש ליצור קשר עם קריסטלינואז לי לא היה כזה סיפור.
היום קיבלנו את הדרימי אחרי חודשיים בתיקון ללא שום תיקון!!!
כי לא הסכמנו לשלם 1540 ש"ח לתיקון
אז גם לי לא היה כזה סיפור והדרימי הוחזר לי ללא תיקון אחרי שבקשו ממני ממני 1300 שח על תיקוןאז לי לא היה כזה סיפור.
היום קיבלנו את הדרימי אחרי חודשיים בתיקון ללא שום תיקון!!!
כי לא הסכמנו לשלם
נראה לי שבאחוזים יש יותר שקנו דרימי ולכן גם 'ריבוי' התקלותהיות וכולן כאן מחזיקות בדרימי , יש לי שאלה כללית עליו,
האם הוא חזק מספיק?
הבטריה שלו טובה?
ומדוע צריך כ"כ תיקונים כמו שנשמע מכאן?
אשמח לתגובות והמלצות
תודה מראש!
גם אני השארתי פניה באתר, ללא מענהלאחר שהדרימי שכב ב"תיקון" מלפני פסח
השארתי פנייה באתר של קריסטלינו, קבלתי מייד לאחר מכן שיחת טלפון שהם שולחים לי מכשיר חדש,
אז תודה למי שעדכן פה...
קודם שלחת לפלרום?אשמח שמי שקיבלה פיצוי תדריך אותי עם מי לדבר
לי גם הבטיחו (בצאט..נציג בשם עדן הבטיח לי מכשיר חדש)
אבל כעת לא עונים לי כאילו זה רק רובוטי ואף אחד לא נותן מענה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים