דרוש מידע דרימי: נקה את מיכל המים המלוכלכים

• הוסף לסימניות
המיכל מים מלוכלכים ריק , נקי, יבש
כנ"ל גם החיישנים.
מה לעשת? מה יכולה להיות הבעיה?
דרימי H14

• הוסף לסימניות
תקלה ידועה, לשלוח לתיקון
שמעתי ממישהו שהגיע למעבדה והיתה שם פינה עם המון מכשירים ולידם פתק- מיכל מים מלוכלכים...

• הוסף לסימניות
המיכל מים מלוכלכים ריק , נקי, יבש
כנ"ל גם החיישנים.
מה לעשת? מה יכולה להיות הבעיה?
דרימי H14
אני התעקשתי איתו 30 דקות ברצף והוא המשיך לעבוד לי..
תבדקי שהמסננת לא רטובה או אם יש באיזור שם מים, זה יכול גם לגרום לאותה תקלה

• הוסף לסימניות
לי פעם זה קרה אם אני לא טועה ניקיתי את החור הזה שמתתחת המיכל וזה עזר

• הוסף לסימניות
לחמותי זה קרה השבוע
מה ניתן לעשות?
לאן שולחים ועם מי מדברים? ואם אין עוד אחריות?

• הוסף לסימניות
לי פעם זה קרה למרות שהכול היה נקי
ואחרי מס' ניסיונות גיליתי שבחלק הפלסטיק השחור של מיכל המים המלוכלכים יש כמין בורג קטן ממתכת,
צריך לסובב אותו ואז אפשר להפריד משם את החלק השחור העגול שבתוכו היה (יחסית) הרבה לכלוך ניקיתי אותו והתקלה נעלמה
מאז כל שבוע מנקה את זה וב"ה לא חזר על עצמו התקלה
(כמו"כ פעם בשבוע משרה כמה דקות את המיכל המלוכלך והחלקים שלו עם אקונומיקה וגם על המברשת מרססת אקונומיקה ומשאירה כמה דקות ואז שוטפת הכל ומיבשת היטב - גם את המסננן הקטן צריך לשטוף במים אבל אותו חשוב להשאיר לייבוש ל24 שעות לפני השימוש)
ב"ה הדרימי כחצי שנה בשימוש יומיומי ואין שום ריח לא נעים או בעיה אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה